in

Sylvester Stallone, Tulsa King’in Olası 2. Sezonunda Yer Almayabilir

Sylvester Stallone, Tulsa King’in 2. sezonunda yer almayabilir. Ünlü aktör, ilk sezondaki zorlu iş yükünün uzun metrajlı bir filmden daha berbat olduğunu söyledi.

Tulsa King 2. Sezon Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

Tulsa King 2. sezon, Sylvester Stallone olmadan gelebilir. Ünlü aktör, bir mafya babasını canlandırdığı ve halihazırda ilk sezonu devam eden dizinin olası devam sezonu için, zorlu çalışma şartları yüzünden pek de istekli değil.

13 Kasım’da ilk bölümü Paramount+ üzerinden yayınlanmaya başlayan Tulsa King, Rocky yıldızını Dwight “The General” Manfredi adlı bir mafya babası olarak gösteriyor. 25 yıl hapis yatan General, tamamen sıfırdan yeni bir suç örgütü kurmak için en beklenmedik bir yere, Tulsa, Oklahoma’ya gönderiliyor ve macera başlamış oluyor.

Yellowstone ile tanınan Taylor Sheridan ve The Sopranos’la adını geniş kitlelere duyuran Terence Winter’ın birlikte baş sorumlu olarak görev yaptıkları dizi güzel bir başlangıç yaptı. İlk iki bölümüyle eleştirmenlerden ve izleyicilerden oldukça iyi yorumlar alan dizinin, en azından bir sezon daha yolculuğuna devam edeceği tahmin ediliyor. Ancak buna rağmen başrol oyuncusu Stallone’un devam sezonu hakkında soru işaretleri var gibi gözüküyor.

- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon Olasılığı Sylvester Stallone

Tulsa King Dizisinin 2. Sezonunda Yer Alma Olasılığı Hakkında Konuşan Sylvester Stallone: “Bu Büyük Bir Karar”

Sylvester Stallone, Variety’nin yakın zamanda kendisiyle yaptığı bir röportajda, Paramount+ tarafından resmi olarak yenilenmeyen olası bir Tulsa King 2. sezonu için geri dönme konusunda biraz şüphe uyandırdı. İlk senaryolu televizyon dizisi olma özelliğini taşıyan yapım için konuşan aktör, televizyonun film çekmeye kıyasla ne kadar zaman alıcı olduğuna şaşırdı. Bu nedenle mafya dizisinin daha fazla sezonunda yer almayı isteyip istemediğinden emin değil.

“Zorun da ötesinde. Bazı insanların bunu dört, beş veya altı sezondur yaptıklarına inanamıyorum. Film yapmaya kıyasla oldukça acımasız. Artık uzun metrajlı bir filmdeki herhangi bir çekim sahnesinde bir daha asla “Bu zor bir çekim,” demeyeceğim. Bu diziye kıyasla film setinde çalışmak neredeyse bir tatil sayılır! Gerçekten öyle… Palm Beach’teki evimde çekebilirler mi? Bu güzel olurdu. Eşimle bunun hakkında konuştum. Çocuklarla birlikte sete ziyarete gelirse, belki. Ama yeni bir sezonda yer alma fikri gerçekten de büyük bir karar.”

- Reklam -

Tulsa King 2. Sezon Olasılığı Sylvester Stallone

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak oluşan Tulsa King, Paramount Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Tulsa King’i izlemeye başladınız mı? Sizce dizinin olası 2. sezonu Stallone’suz gelebilir mi? Görüşerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir ve ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nuh'un Gemisi - Araştırma

Nuh’un Gemisi’ne Ait Kalıntıların Olduğuna İnanılan Alanda Bilimsel Araştırma Başlatıldı

Greg Bear Öldü

Bilimkurgu ve Fantazi Yazarı Greg Bear Yaşamını Yitirdi