in , ,

Yeni Star Wars Antolojisi “Tales of the Jedi”ın İlk Fragmanı Paylaşıldı

Tales of the Jedi antolojisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Yeni Star Wars animasyonu, ikonik birçok karakteri hayranlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Tales of the Jedi fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Tales of the Jedi fragmanı paylaşıldı. Animasyon olarak hazırlanan yeni Star Wars antolojisi, bebek Ahsoka, Kont Dooku ve Mace Windu gibi tanıdık jedi savaşçılarının köken hikâyelerini konu ediniyor.

Ahsoka ve Dooku, sevilen animasyon dizisi Star Wars: The Clone Wars’un iki önemli oyuncusu. Ahsoka Tano, Anakin Skywalker’ın Jedi Padawan’ı olarak tanıtılırken, Dooku karanlık tarafa düşmeden önce efsanevi Jedi Yoda ile eğitilmiş ancak sonradan eski bir Jedi’dan Sith’e dönüşmüştür. Yapım, The Bad Batch ve Obi-Wan Kenobi ile Order 66 ve A New Hope arasındaki zaman aralığına odaklanıyor.

Tales of the Jedi fragmanı

- Reklam -

Toplam 6 kısa hikâyeden oluşacak antolojinin ilk duyurusu geçen nisan ayında yapıldı. Dave Filoni ve Charles Murray tarafından ortaklaşa yaratılan Tales of the Jedi, Yıldız Savaşları’nın geçmişini daha da derinlemesine incelenmesini sağlayacak. The Clone Wars zaman çizelgesinden altı kısa film içeren dizi, Ahsoka’nın çocukluğunu ve Anakin ile eğitimini keşfedecek. Ayrıca sevilen karakterin sesi olarak Ashley Ecktstein’ın geri dönüşünü sunacak. Animasyonlu koleksiyon ayrıca genç Kont Dooku’nun Sith olma yolculuğunu da inceleyecek. Diziyle ilgili ilk görüntüler 2022 Star Wars Celebration Anaheim’da ortaya çıktı ve Ahsoka’yı Shili’de yürümeye başlayan bir çocuk olarak gösterdi.

Şimdi, Disney’in D23 Expo etkinliği ile beklenen antolojinin ilk fragmanı da yayınlandı. “Kaderin iki öyküsünü” anlatan gönderi, aynı zamanda kısa filmlerin çıkış tarihini de ortaya koyuyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tales of the Jedi Fragmanı – Yeni Star Wars Antolojisi | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Clone Wars ve The Bad Batch ile aynı CGI stilini kullanan macera, karakterlerin köken hikâyelerini oldukça iyi bir biçimde anlatacak gibi duruyor. Anakin’in karavanda padawanını eğittiği görüntüler, ilişkilerinin daha az keşfedilen, ancak hâlâ mevcut olan bir yanını gösteriyor. Aynı şekilde, Mace Windu ve Dooku’nun yan yana dövüştüğü sahneleri de görmek hayranlar için büyüleyici ve muhtemelen her iki Güç kullanıcısının Klon Savaşları hikâyelerini zenginleştirecek. Görüntülere dayanarak, Tales of the Jedi’ın bol miktarda The Clone Wars nostaljisi sunacağı ve içerdiği sevilen karakterlere ve kötü adamlara derinlik katacağı açık.

- Reklam -

Tales of the Jedi fragmanı

Yeni dizi, tüm bölümleriyle 26 Ekim 2022 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak.

Tales of the Jedi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

jane austen bay darcy karakteri mektup

Jane Austen’ın Bay Darcy Karakterine İlham Olduğu Düşünülen Kişiden Bahsettiği Mektup Sergilenecek

percy jackson and the Olympians fragmanı

Rick Riordan’ın Yunan Mitolojisi Serisinden Uyarlanan “Percy Jackson and the Olympians”tan İlk Fragman