in ,

Tales of the Walking Dead’e Detaylı Bakış: Yeni Yürüyen Ölüler Dizisinden Fragman Paylaşıldı

Tales of the Walking Dead dizisinden yeni fragman yayınlandı. Alpha’nın geçmişi ve daha fazla hikâye yeni Yürüyen Ölüler dizisinde ortaya çıkmaya hazırlanıyor.

Tales of the Walking Dead fragmanı yürüyen ölüler dizisi ilk bakış
- Reklam -
- Reklam -

Tales of the Walking Dead fragmanı yayınlandı. Yeni Yürüyen Ölüler dizisi için detaylı bakış, San Diego Comic-Con panelinde ortaya çıktı.

AMC’nin en yeni The Walking Dead spin-off’u, antoloji tarzı hikâye anlatımını ilk kez benimseyerek seri için yeni bir yön çiziyor. Tales of the Walking Dead, bazıları tanıdık, bazıları yepyeni olan çeşitli karakterlerin başrolde oynadığı, birbiriyle bağlantısız 6 bölümden oluşacak.

Diziyle ilgili daha önce yayınlanan teaser’lar, Samantha Morton’un Alpha’sının dönüşü de dahil olmak üzere, antoloji tarzı spin-off’tan ne geleceğine dair küçük ipuçları sundu. Aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosunun, Terry Crews, Olivia Munn, Anthony Edwards ve Parker Posey gibi daha önce görülmemiş karakterleri içerdiği de ortaya çıktı. Eb yeni Yürüyen Ölüler projesinin, zombi kargaşasına büyük bir yardım sunacağı da açıkça belirtildi.

- Reklam -

Şimdi, Tales of the Walking Dead’in ilk uzun fragmanı San Diego Comic-Con’da görücüye çıktı ve gösterinin altı yeni hikâyesini ortaya çıkardı. Yeni fragmanda Alpha, Samantha Morton’un portresinden çok daha fazlasını vaat eden başka bir görünüm ortaya koyuyor. Ayrıca Crews, Munn, Edwards ve şovun diğer yıldızları da yaklaşık bir buçuk dakikalık fragmanda önemli görünümler sergiliyorlar.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Tales of the Walking Dead Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Görünüşe göre Yürüyen Ölüler Hikâyeleri, Alpha’nın daha önce TWD dizisinde biraz detaylandırılmış olan arka planının daha da derinlerine inecek. Yeni fragmanda zombiler gelmeden önce bile zaten karmaşık olduğu ortaya çıkan Alpha ve kızı Lydia arasındaki ilişkiye girdikleri gözüküyor. İkili dışında ayrıca Posey ve Jillian Bell’in, salgının ilk aşamalarında zombi tehdidinin ne kadar gerçek olduğunu keşfeden bir çift banka çalışanı olarak oynadığı alışılmadık derecede komik bir bölüm gibi görünen şeyleri de anlatıyor. Yeni görüntülerde, zombi kıyametinin dehşetinde gezinirken ilginç bir ikili oluşturmuş gibi duran Crews ve Munn ikilisi de var.

Tales of the Walking Dead, 14 Ağustos 2022’de AMC ve AMC+ üzerinden yayınlanacak.

Tales of the Walking Dead dizisi için heyecanlı mısınız? Yürüyen Ölüler evreninden daha fazla içerik geliyor olmasını nasıl karşılıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Dragon Prince 4. Sezon için Yeni Klip

The Dragon Prince’ın 4. Sezonundan Yeni Klip: Ejderhalar Prensi Macerası Devam Ediyor

marvel zombies

Marvel’ın Yeni Animasyon Dizisi “Marvel Zombies” 2024’te Geliyor: İşte İlk Görseller