in

Seth MacFarlane’ın “Ayı Teddy” Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Ted dizisi prodüksiyon aşamasını tamamladı. Seth MacFarlane’ın yazıp yönettiği “Ayı Teddy” filminin öncesini anlatan yapım, Peacock’ta yayınlanacak.

Ted Dizisi Seth MacFarlane
- Reklam -
- Reklam -

Ted dizisi için çekimler sona erdi. Ünlü komedi filmi Ayı Teddy’nin öncül hikâyesini konu alan Peacock yapımında prodüksiyon aşaması noktalandı.

İlk defa 2012’de vizyona giren ve Seth MacFarlane’ın yazıp yönettiği ve başkarakter Ted’i seslendirdiği Ayı Teddy filmi, kısa süre içerisinde kendisine geniş bir kitle yakalamayı başarmıştı.

Mark Wahlberg’in canlandırdığı John Bennett karakteriyle oyuncak bir ayı arasındaki eğlenceli ilişkiyi konu alan filme, 2015’te bir de devam yapımı gelmişti.

- Reklam -

Hayranlar 3. film için bekleyişe geçmişken geçen yıl Peacock için bir öncül dizi geliştirileceği ortaya çıktı.

Ted Dizisi 1990’lı Yıllarda Geçecek

Family Guy ile tanınan Seth MacFarlane’ın yazıp yönettiği Ted dizisi hakkında detaylar hâlâ belirsiz. Yapımın olay örgüsünün ayrıntıları henüz belli olmasa da, MacFarlane, Boston aksanlı pelüş oyuncağın ne tür düzenbazlıklar yapacağına dair bazı ipuçları paylaştı.

MacFarlane, Instagram üzerinden paylaştığı gönderide çekimlerin sona erdiğini kaydetti. Çekilen iki filmin öncesini konu alacak dizi, 1990’lı yıllarda geçecek. Oyuncular da eski karakterlerin genç versiyonlarını canlandıracak. Daha önce Mark Wahlberg tarafından oynanan John Bennett rolü Max Burkholder’a devredilecek.

Ted Dizisi Seth MacFarlane Duyuru

MacFarlane daha önce yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

“Ana karakterinizin tamamen CGI ile oluşturulduğu bir televizyon dizisi yapmak emsalsiz. Filmlerde buna çok alışkınız ama televizyon için bu ölçekte hiç yapılmamıştı.”

Dizide Ünlü İkilinin Ergenlik Yılları İşlenecek

MacFarlane, yapımın 1993’te geçeceğini ve o dönemi kucaklayacağını kaydederek şöyle konuştu:

- Reklam -

“Esasen Ted’in ergenliğini takip eden bir ön yapım. Ayı Teddy ve John’un ergenliğini. Ve bir Boston banliyösünde büyümeyi. Bakın, burada büyümüş birisi olarak ülkenin o kısmını keşfetmek ve yeniden yaratmak eğlenceli bir şey.”

2012 tarihli ilk film, dünya çapında 549 milyon dolar hasılat elde etmiş, serinin ikinci filmi ise 215 milyon dolarda kalmıştı.

Ted Dizisi Seth MacFarlane Peacock

MacFarlane, Jason Clark, Alana Kleiman ve Erica Huggins ile birlikte Fuzzy Door Productions aracılığıyla dizinin baş yapımcılığını üstleniyor.

DizideSeth MacFarlane ve Max Burkholder ile birlikte yer alacak oyunculardan bazıları şu şekilde: Alanna Ubach, Scott Grimes, Giorgia Whigham, Dustin Pewitt, David Moskowitz, Austin Nash Chase ve Connor Keene.

İlk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak dizinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Sizin bu dizi için sizin nasıl bir beklentiniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sibirya Buzulları Virüsler

Bilim İnsanları, Sibirya Buzları Altındaki 50 Bin Yıllık Virüsleri Yeniden Canlandırdı

1899 ve Dark Arasında Bağlantı

“1899” ile “Dark” Arasında Bağlantı Var mı? İzleyicilerin Sorusu, Çok Önceden Cevaplanmıştı