in

Emmy Ödüllü “Ted Lasso” Dizisi 3. Sezon ile Final Yapabilir: Yapımcılar Yeni Spin-Off Fikirlerine Açık

Ted Lasso 3. Sezon ile final yapabilir. Dizinin başrolü Jason Sudeikis, anlatmak istedikleri hikâyeyi tamamladıklarını ancak yeni fikirlere açık olduklarını söyledi.

Ted Lasso 3. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Ted Lasso 3. Sezon ile final yaparak ekranlara veda edebilir. Apple TV+’ın ödüllü dizisi, yaklaşan yeni sezonu ile hikâyesini tamamlayabilir.

Komedi, spor ve dram türlerindeki Ted Lasso dizisi 2020 yılında Apple TV+ ekranlarında izleyicilerle buluştuğunda kendisine geniş bir kitle yakalamayı başardı. Brendan Hunt, Joe Kelly ve Jason Sudeikis’in yaratıcılığını paylaştığı yapım, bugüne dek aldığı 11 Primetime Emmys ile de dikkat çekici bir performans ortaya koydu.

Amerikan kolej futbolu koçu Ted Lasso’nun Bir İngiliz futbol takımı olan AFC Richmond’u yönetmek için Londra’ya gitmesiyle başından geçenlere odaklanan dizi 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. İlk fragmanı geçen günlerde yayınlanan yapımda, dizinin başrolü ve ortak yaratıcısı Jason Sudeikis dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Ted Lasso 3. Sezon Final Spin-off

Ted Lasso 3. Sezon Final İhtimali Henüz Kesinlik Kazanmadı

Dizinin başkarakteri Ted Kementini’ye hayat veren Jason Sudeikis, Deadline’a verdiği bir röportajında yeni sezon hakkında bazı noktalara dikkat çekti. Henüz resmiyet kazanmasa da, Sudeikis dizinin 3. sezon ile hikâyesini noktalayacağını düşünenlerden.

Sudeikis şöyle konuşuyor:

“Anlatmak istediğimiz, anlatmayı umduğumuz, anlatmayı sevdiğimiz hikâyenin sonu bu. İnsanların daha fazlasını isteyecekleri ve henüz bilmediklerinden daha fazlasını merak edecekleri gerçeği gurur verici. Belki 31 Mayıs’a kadar, sezonun 12 bölümünün tümü yayınlandıktan sonra, ‘Dostum biliyor musun, tamamdır. Artık daha fazlasına ihtiyacımız yok,’ diyecekler. Ama o zaman gelene kadar, şimdiye kadar ortaya konanın ötesine duyulan merakı takdir edeceğim.”

Ted Lasso 3. Sezon Finali

Ted Lasso Spin-off’ları Geliştirilebilir

Olası final ile birlikte Sudeikis, 3. sezonun sonunun birkaç olası spin-off için mükemmel bir hikâyeye alt yapı olabileceğine de dikkat çekti.

- Reklam -

“Sanırım bu hikâyelerin daha fazla anlatılmasına şahitlik etmek isteyenler türden insan için masayı kurduk. İnsanların farklı bir yol olsa bile daha fazlasını istemeleri çok güzel.”

3. sezon için Sudeikis ve Brett Goldstein ile birlikte yapıma geri dönen oyuncular arasında Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster ve Brendan Hunt yer alıyor.

Ted Lasso 3. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi

Ted Lasso 3. sezon bölümleri 15 Mart 2023 tarihinden itibaren Apple TV+ üzerinden haftalık olarak yayınlanacak. Yeni sezon toplamda 12 bölüm sürecek. Final ihtimali henüz kanal tarafından doğrulanmış değil.

Siz Ted Lasso 3. sezon finali ihtimali ve yeni spin-off’lar konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, People

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 4 Yorumları

“John Wick: Chapter 4” Filminden İlk Yorumlar Geldi: “Hollywood’un En İyi Aksiyon Filmlerinden Biri”

Jon Bernthal "Daredevil: Born Again"de Punisher'ı Oynayacak

Jon Bernthal “Daredevil: Born Again” ile Punisher Olarak Geri Dönüyor