in ,

Ted Lasso Dizisinin 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Ted Lasso 3. sezon fragmanı yayınlandı. Ödüllü Apple TV+ komedisinin yeni sezon başlangıç tarihi de ortaya çıktı.

Ted Lasso 3. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Ted Lasso 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Apple TV+’ın ödüllü komedi dizisi, iki yıllık bir aradan sonra yeni bölümleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sit-kom dizisinin yayın tarihi de yeni görüntülerle birlikte belli oldu.

Scrubs’tan Bill Lawrence ve Joe Kelly tarafından yaratılan ve Jason Sudeikis ile Brendan Hunt’ın başrollerinde yer aldığı Apple TV+ komedi dizisi, sporda hiç deneyimi olmamasına rağmen mücadele eden bir Premier Lig futbol takımına koçluk yapmak üzere işe alınan ünlü Amerikan kolej futbolu koçunun maceralarını konu ediniyor. Sudeikis ve Hunt’ın yanı sıra, Ted Lasso’nun oyuncu kadrosunda Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Nick Mohammed, Juno Temple, Sarah Niles ve aynı zamanda dizinin senaristlerinden biri olan Brett Goldstein yer alıyor.

Uzun bir süre merak edilen şey gerçek oldu ve Apple TV+ nihayet ilk Ted Lasso 3. sezon fragmanını geçen günlerde yayınladı. Görüntüler, yeni sezondan pek fazla yeni görüntü sunmuyor. Roy Kent ve diğer AFC Richmond ekip üyelerinin, kendi isimlerini taşıyan koçlarından ilham alarak kendi “Believe” işaretlerini yaptıklarını görüyor.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ted Lasso 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

3. sezonun en çok beklenen unsurlarından biri, Nick Mohammed’in canlandırdığı Nate’in 2. sezonun sonunda AFC Richmond’dan West Ham United’a gitmek üzere ayrıldığı ve böylece Rebecca’nın zalim eski kocası Rupert için çalıştığı ihanetinin ardından gelecek olan şeyin ne olduğu. Karakterin 2. sezonda “harika çocuk” olma yükselişinin ardından aslında kötü biri olduğu gerçeği hayranları oldukça üzmüştü. Mohammed, 3. sezonun Nate’in “nihai ihanetinin” ardından nihayetinde kurtarılıp kurtarılamayacağını araştıracağını ima ederken, Ted ve eski arkadaşlarından ayrıldıktan sonra çok fazla yalnızlık hissedecek.

Yeni sezonun bir diğer merak edilen unsuru da, takımın 2. sezonun sonunda Premier Lig’e yükselmelerini nasıl idare edeceğini keşfetmesiyle ilgili olacak.

- Reklam -

Ted Lasso 3. Sezon fragmanı ve yayın tarihi

İlk fragmandan da görüleceği üzere dizinin yeni sezonunun 15 Mart 2023 itibarıyla başlayacağı doğrulandı.

Ted Lasso’nun ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Irak Meyhane Bira Tarifi

Irak’ta 5.000 Yıllık Meyhane ve Tablete Kazınmış Antik ‘Bira Tarifi’ Bulundu

Spider Man Noir Dizisi Amazon

Amazon’dan “Spider-Man Noir” Karakterine Odaklanan Alternatif Bir Örümcek Adam Dizisi Geliyor