in

Teen Wolf Oyuncuları Yeniden Bir Araya Geliyor

Teen Wolf kadrosu yeniden bir araya geliyor! Dizinin 9. yıldönümü onuruna yapılacak buluşma MTV Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

teen wolf mtv dizi
- Reklam -
- Reklam -

MTV kanalının unutulmaz yapımları arasında yer alan Teen Wolf, oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibiyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

MTV YouTube kanalında yayınlanacak ve 5 Haziran Cuma günü gerçekleşecek gösteri, dizinin dokuzuncu yıldönümü onuruna yapılacak. Ayrıca yapılan gösteriden elde edilen tüm kazanç da First Responders First adlı hayır kurumuna bağışlanacak.

Teen Wolf oyuncularını ve yaratıcı kadrosunu bir araya getiren sanal buluşma, aslında MTV haber spikeri Josh Horowitz’in ev sahipliğini yaptığı yeni bir dijital seri olan MTV Reunions’ın lansmanını da yapmış olacak. Serinin her bölümü düzenli olarak MTV YouTube kanalında yayınlanacak. Kanalın Teen Wolf ile başlattığı bu tarz sanal buluşmaları unutulmaz yapımlarıyla devam ettireceği ve gelirlerini de hayır kurumlarına bağışlamaya devam edeceği açıklandı.

- Reklam -

teen wolf dizi

Teen Wolf Buluşmasında Kimler Yer Alacak?

MTV Reunions’ın bu ilk bölümünde yer alacak Teen Wolf ekibi arasında Orny Adams, Linden Ashby, Ian Bohen, Charlie Carver, Max Carver, Arden Cho, Cody Christian, Shelly Henning, Dylan O’Brien, Melissa Ponzio, Posey, Holland Roden ve Dylan Sprayberry yer alıyor. Ayrıca dizinin yaratıcısı Jeff Davis de oyunculara eşlik edecek. Tüm bu isimler canlı yayına sosyal mesafenin önemi sebebiyle evlerinden katılacak. Ayrıca oyuncuların özel olarak dizideki unutulmaz sahnelerine yakın bir görüntüyle canlı yayına bağlanması bekleniyor.

MGM Television tarafından yapımı üstlenilen Teen Wolf, ilk kez 5 Haziran 2011 tarihinde birinci sezonuyla seyircilerin karşısına çıktı ve altı sezon boyunca maceralarına devam etti. Dizi, bir kurtadam tarafından ısırılan ve kendisi, arkadaşları ve ailesi üzerindeki etkileriyle başa çıkmaya çalışan bir lise öğrencisi olan Scott McCall’un (Tyler Posey) maceralarını konu alıyor.

teen wolf mtv

- Reklam -

Son bir not olarak tam da gösterinin yapılacağı gece tesadüfen (ya da değil) dolunay olduğunu hatırlatalım.

Sanal buluşma, MTV’nin genç insanları Koronavirüs nedeniye sosyal mesafenin önemi konusunda eğittiği #AloneTogether kapmanyasıyla da örtüşüyor.

Teen Wolf’u izliyor muydunuz? Oyuncu kadrosunun yıllar sonra sanal da olsa yeniden bir araya geliyor olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı ve yardım bağışıyla ilgili düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* How I Met Your Mother Dizisinin Eğlenceli Dünyasına Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: upi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Hepsi bir araya gelince Voltran’ı oluşturup kurt mu oluyorlar?

  2. Avatar for asfgdjh asfgdjh dedi ki:

    Ah ne izlerdim şu diziyi be… İlk yabancı dizilerimdendir kendisi. İstemsizce sevindim buluşma haberlerine :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter ve Felsefe Taşı İlk Baskı

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın Çöpte Bulunan İlk Baskısı 274 Bin Liraya Satıldı

Dahilere Gerek Yok: Giyotin Çağında Devrimci Bilim - Steve Jones

Dâhilere Gerek Yok: Giyotin Çağında Devrimci Bilim Raflarda