in , ,

Tekken Oyunundan Uyarlanan Netflix Animesi “Bloodline”dan Yeni Fragman

Tekken: Bloodline anime dizisinden resmi fragman yayınlandı. Netflix, popüler oyun serisinden uyarladığı yeni yapım ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Tekken: Bloodline fragman
- Reklam -
- Reklam -

Tekken: Bloodline anime dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Netflix, oyun uyarlaması yapımlara hız kesmeden devam ediyor.

1990’lı yılların en popüler video oyun serilerinden olan, atari salonlarının vazgeçilmezi Tekken, o dönemlerde kalmayıp tıpkı Mortal Kombat gibi kendini sürekli güncelledi. Her ne kadar rakibinden yenilenmiş oyunlar ve uyarlamalar konusunda daha şanssız olsa da, bu durum onu dünya çapında sevilen bir oyun serisi olmaktan geri bırakmadı.

İşte şimdi, seriye Netflix önderliğinde yeni bir uyarlama daha geliyor. İlk olarak geçen mart ayında bir teaser fragman ile duyurulan yeni anime dizisi, seriye dair şimdilik son uyarlamalardan biri olacak. Kaynak materyale oldukça sadık görünen yeni yapım, Jin Kazama’nın hikâyesine odaklanacak.

- Reklam -

“Güç her şeydir” sloganıyla çıkacak olan dizi, Mishima ailesinin oyunların en önemli unsurlarından biri olduğunu ve onların çarpık, karmaşık ve zorlayıcı hikâye detaylarını gösteriyor. Ancak tahmin edileceği üzere bu tür uyarlamalar genellikle bir ana kahramanı takip eder ve Tekken: Bloodline’da şovun yapımcıları ve yazarları bunun için Jin Kazama karakterine karar kıldılar.

Fragmanın önemli bir kısmı Jin’in büyükbabası Heihachi tarafından nasıl şiddetli şekilde eğitildiğini gösteriyor. Fakat bunun gerekli olduğu, çünkü dövüş ustaları olarak Jin’in de sertleşmesi gerektiği anlatılıyor. Sonuçta, katılmaları gereken bir dövüş yarışması var.

Gösteri, Tekken 3’teki ana düşman ve PS1 oyununda patron Ogre’nin rakip olacağını gösteriyor. Hiç şüphe yok ki bu anime dizisinde bazı doğaüstü şeytanlar da yer alacak.

Yayınlanan resmi fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tekken: Bloodline Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Güç her şeydir.” Jin Kazama, ailesine özel Kazama tarzı geleneksel dövüş sanatlarını genç yaşta annesinden öğrenir. Fakat korkunç bir iblis aniden ortaya çıkıp sevdiği her şeyi yok edince hayatı mahvolur. Buna engel olamadığı için kendine kızan Jin, intikam almaya yemin eder ve mutlak gücün peşine düşer. Bu arayış onu, dünyanın en iyi savaşçılarının katıldığı King of Iron Fist Turnuvası’na yönlendirecektir.

Yayınlanan fragmanın bazı yerlerinde, King, Paul, Nina, Ling Xiaoyu, Hwoarang gibi Tekken’in güçlü isimlerine ve Tekken 7’de ilk kez ortaya çıkan Leroy Smith karakteri de gözüküyor. Ayrıca kötü bir şekilde ortaya çıkan Kazuya da göze çarpıyor.

Yeni fragman ile birlikte anime dizisinin çıkış tarihi de belli oldu. Tekken: Bloodline, tüm bölümleriyle 18 Ağustos 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Tekken: Bloodline için yayınlanan resmi fragmanı nasıl buldunuz? Yeni animasyon uyarlamasından yeni fragman sonrası beklentileriniz neler? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Vay be, ne yıllardı, Tekken 2 güzeldi ama Türkiye’de asıl çılgınlık Tekken 3 olmuştu.

    Capoeira dansı yapar gibi dövüşen Eddy’i alıp bütün tuşlara basardık :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel Comics Yılın Büyük Savaşı

A.X.E.: Judgement Day: Marvel Çizgi Roman Evreninin En Büyük Savaşı Yaklaşıyor

Star Wars The Acolyte dizisi yönetmen

Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”ın Yönetmeni Marvel’dan Olabilir