in

Red ve Kitty’li “That ’90s Show” Kısa Süre İçinde 2. Sezon Onayını Aldı

That ’90s Show 2. Sezon onayı aldı. Netflix, That ’70s Show’un devamı olan dizinin yeni bölümleri için kısa sürede yeşil ışık yaktı.

That '90s Show 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

That ’90s Show 2. Sezon onayı alarak yeni bölümleri garantiledi. That ’70s Show, güldürü macerasına Netflix’te devam ediyor.

Dizi, 1998 ve 2006 yılları arasında Fox’ta 8 sezon yayınlanan hit sit-kom That ’70s Show’un devamı niteliğindedir. That ’90s Show, orijinal diziden Eric (Topher Grace) ve Donna’nın (Laura Prepon) kızı Leia Forman’ın (Callie Haverda) 1995 yazında büyükanne ve büyükbabasını ziyaret etmesini konu alıyor. Hayranları en mutlu eden haberlerden biri de, Debra Jo Rupp ve Kurtwood Smith’in Kitty ve Red Forman çifti rollerini yeniden üstleniyor olmalarıydı.

İlk olarak Ekim 2021’de çıkacağı duyurulan yapım, nihayet geçen ay 10 bölümlük ilk sezonuyla macerasına başladı. Dizinin yeni hâli izleyicilerden karışık rol alsa da, şu sıralar çokça içeriğini iptal eden Netflix, yeni sezon onayı vermekte gecikmedi. Bu haber, dizinin 19 Ocak’taki prömiyerinden sadece iki hafta sonra geldi. That ’90s Show 1. sezon, yayın platformu için izlenme anlamında başarılı oldu ve üst üste iki hafta boyunca en çok izlenen 10 dizi listesinde kaldı. Yeni sezon onayının yanı sıra, izleyicileri mutlu edecek bir başka duyuru daha yapıldı. Buna göre 2. sezon, ilk sezondan 6 bölüm fazla olacak. Yani toplamda 16 bölüm gelecek.

- Reklam -

That '90s Show 2. Sezon Onayı Aldı

That ’90s Show 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizi, özellikle orijinal yapımdan tanınan birçok ismin rollerini yeniden canlandırması ile güzel bir geri dönüş aldı. Bu isimler arasında Grace, Prepon, Rupp, Smith dışında Michael Kelso rolünde Ashton Kutcher ve Fez rolünde Wilmer Valderrama da yer almakta. Konuk oyuncu olarak yer alan orijinal yinelenen karakterler arasında Leo Chingkwake rolünde Tommy Chong, Bob Pinciotti rolünde Don Stark ve Fenton rolünde Jim Rash bulunuyor.

Tüm bunlara rağmen henüz dizide rol almayan bazı isimler var. Ana kadrodaki en büyük istisna, oyuncu cinsel tacizle suçlandıktan yargılandığı için dizide yer almayan Steven Hyde rolündeki Danny Masterson. İleride pekâlâ rol alabilecek diğer önemli oyuncular arasında Hyde’ın eski plak dükkanı çalışanı Randy Pearson rolünde Josh Meyers ve Eric’in ablası Laurie rolünde Christina Moore yer alıyor.

2. sezon onayı yeni duyurulan dizinin yayın tarihi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

That '90s Show 2. Sezon Onayı Aldı

That ’90s Show 1. Sezon Bölüm Özetleri

1. Pilot Bölüm: Donna ve Eric, 4 Temmuz’u kutlamak için ebeveynlerinin Point Place’teki evini ziyaret eder. Bu sırada kızları Leia kasabadaki diğer gençler üzerinde güçlü bir izlenim bırakır.

2. Özgür Leia: Arkadaşlarını etkilemek isteyen Leia, film gecesi için mükemmel bir film bulmaya çalışır. Kitty ve Red, yeni komşuları Sherri ile tanışır.

3. Dudak Kremi: Sherri’nin erkek arkadaşından ayrılmak istediğini öğrenen Kitty ona yardımcı olmak için devreye girer. Daha önce hiç öpüşmemiş olan Leia şansını denemeye karar verir.

4. Çılgın Parti: Jay ve Leia birbirlerinden hoşlanmalarına rağmen ikisi de ilk adımı atamaz. Bu sırada, Ozzie’nin arkadaşlarıyla Milwaukee’deki bir dans partisine gitme planları geri teper.

- Reklam -

5. Adım Adım: Kitty’nin yeni bilgisayarını kurmaya çalışan Ozzie, Leia’yı istemeden zor bir duruma sokar. Bedava jakuzi hayalleri kuran Nate ve Jay büyük bir sürprizle karşılaşır.

That '90s Show

6. Doğum Günü Kızı: Leia 15. doğum günü için “Evimiz Hollywood’ta” dizisinden esinlenen bir parti düzenlemeye karar verir. Leia için mükemmel bir hediye arayan Red kıyasıya bir rekabete girer.

7. Sevgililiğin İlk Günü: Jay sorumluluk alabileceğini Red’e kanıtlamak için bir görev üstlenir ancak işler planlandığı gibi gitmez. Nikki’nin öğretmeni Nate’i kıskandırır.

8. Yaz Fırtınası: Yağmurlu bir günü fırsat bilerek evi toplayan Kitty’nin çocukların özel zulasını ortadan kaldırması kaosa neden olur. Leia, Nikki’den ilişki tavsiyesi ister.

9. Çifte Plan Yapan Üçkâğıtçı: Point Place’teki günleri sona ermek üzere olan Leia zamanını kiminle geçireceği konusunda kararsız kalır. Kitty yeni bir işe başlamayı düşünür.

10. Amerikalı Çocuklar: Sherri ev sahibiyle uğraşırken Jay’in uzun mesafe ilişkilerine sıcak bakmadığını dile getirmesi, Leia’nın kasabadaki son gününde kafasının karışmasına neden olur.

That ’90s Show Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

That ’90s Show’un 2. sezon onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? İlk sezonu beğendiniz mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nobody Nothing Nowhere Oyuncu Kadrosu Ortaya Çıktı

Bilimkurgu Komedisi “Nobody Nothing Nowhere”in Oyuncuları Belli Oldu (Yeni Everything Everywhere All At Once’a Hazırlanın)

Kâşif Öyküleri: Aylık Öykü Seçkisi 156 . Sayısı Yayında

Aylık Öykü Seçkisi’nin 156. Sayısı Yayında: “Kâşif Öyküleri”