in

That ’90s Show Dizisine İlk Bakış: Red ve Kitty Yıllar Sonra Tekrar Bir Arada

That ’90s Show dizisinden Red ve Kitty’li ilk bakış görseli yayınlandı. Ünlü sit-com That ’70s Show’un devam hikâyesi Netflix ile geri dönüyor.

That '90s Show ilk bakış netflix
- Reklam -
- Reklam -

That ’90s Show dizisi ile bir döneme damga vuran sit-com yapımı That ’70s Show dünyası geri dönmeye hazırlanıyor. Netflix tarafından hazırlanan spin-off serisinden ilk bakış görseli yayınlandı. Fotoğrafta Kurtwood Smith ve Debra Jo Rupp yıllar sonra yeniden bir arada yer alıyor.

Dijital yayın devi Netflix geçen yıl ekim ayında That ’70s Show’a bir devam macerası hazırlamak için kolları sıvadığını duyurmuştu.

İlk defa 1998 yılında yayınlanmaya başlayan gençlik ve komedi türündeki sit-com, toplamda 8 sezon ve 200 bölüm devam etmişti. Primetime Emmy dahil pek çok ödüle layık görülen seri 17 Mayıs 1976 – 31 Aralık 1979 tarihleri arasını konu alıyordu.

- Reklam -

Mark Brazill, Bonnie Turner ve Terry Turner tarafından yaratılan ve ABD’nin FOX kanalında yayınlanan yapımın oyuncu kadrosunda; şimdilerin yıldız statüsünde yer alan pek çok isim de bulunuyordu.

That ’90s Show netflix

Orijinal seri Topher Grace, Kurtwood Smith, Laura Prepon, Mila Kunis, Danny Masterson, Wilmer Valderrama, Debra Jo Rupp, Tanya Roberts ve Ashton Kutcher gibi isimleri bir araya getirmişti. 90’lı yıllara odaklanacak yeni yapımda da ana yapımdan bazı isimler tekrar izleyiciyle buluşacak.

That ’90s Show Dizisi Tanıdık Karakterleri Geri Getiriyor

Yeni dizi bu defa büyükannesi Kitty ve dedesi Red’i ziyaret etmek üzere Wisconsin’e gelen Eric ve Donna’nın kızları Leia Forman’ın hikâyesini konu alacak.

Yayınlanan ilk bakış görselinde de Kurtwood Smith (Red) ve Debra Jo Rupp (Kitty) 20 yıl sonra yine aynı mutfakta bir aradayken görülüyor.

That ’90s Show ilk bakış

- Reklam -

Dizinin konuk oyuncuları arasında, ana yapımda Hyde’ı canlandıran Danny Masterson hariç tüm That ’70s Show ekibi bir araya gelecek. Masterson’ın adı birkaç cinsel saldırı suçlamasıyla birlikte anıldığı için aktör spin-off serisinde yer almayacak.

Eric ve Donna’nın kızı Leia Forman The Lost Husband ve Shut Eye ile tanınan Callie Haverda tarafından canlandırılacak.

Leia’nın arkadaşlarından Gwen rolünü Ashley Aufderheide (It), Nikki rolünü Sam Morelos, Nate rolünü Maxwell Acee Donovan (Gabby Duran ve The Unsittables), Ozzie rolünü Reyn Doi ve Jack rolünü Sam Mace Coronel (Siyah Beyazlı Colin) canlandıracak.

Serinin yürütücüsü Gregg Mettler, dizinin 90’larda birçok yeni karaktere odaklanacağına ve yapımın orijinaliyle “aynı ama farklı” olacağını kaydediyor.

Dizinin resmi çıkış tarihi ve yapımdan daha fazla görselin yakın zamanda paylaşılacağı tahmin ediliyor.

That ’90s Show yapımından sizin beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Ellen DeGeneres Show Final veriyor

Ellen DeGeneres’ın Ünlü Şov Programı 19 Yıl Sonra Final Yapıyor

A Quiet Place: Day One

A Quiet Place’in Öncesini Anlatacak Filmin Tam Adı Belli Oldu