in

That ’90s Show: Netflix “That ’70s Show”un Devam Dizisine Onay Verdi

That ’90s Show geliyor. Netflix, bir dönemin popüler sit-com dizisi “That ’70s Show”un devam macerası için düğmeye bastı.

That '90s Show Netflix dizisi
- Reklam -
- Reklam -

That ’90s Show geliyor. Netflix, bir döneme damga vuran sit-com dizisi That ’70s Show için yeni bir spin-off hazırlanması hakkında onayı verdi. Yan dizinin başında orijinal dizinin yazarları yer alacak.

İlk olarak 1998 yılında yayınlanmaya başlayan gençlik ve komedi türlerindeki sit-com That ’70s Show, 17 Mayıs 1976’dan 31 Aralık 1979’a kadar geçen sürede bir grup gencin başına gelen eğlenceli olayları konu alıyordu.

Kısa zamanda durum komedisinin başarılı örnekleri arasına adını yazdıran seri toplamda 8 sezon ve 200 bölüm sürmüştü. 1 defa Primetime Emmy’ye layık görülen yapım Mark Brazill, Bonnie Turner ve Terry Turner imzalarını taşıyordu.

- Reklam -

ABD’nin FOX kanalında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise daha sonra adını sık sık duyacağımız Topher Grace, Kurtwood Smith, Laura Prepon, Mila Kunis, Danny Masterson, Wilmer Valderrama, Debra Jo Rupp, Tanya Roberts ve Ashton Kutcher gibi isimler yer alıyordu.

Netflix That ’70s Show’un Devamı Niteliğindeki That ’90s Show için Yeşil Işık Yaktı

Şimdi ise Netflix yeni bir yapım için çalışmalara başladı. Ana dizinin yazarlarından Mark Brazill, Bonnie Turner ve Terry Turner yeni yapım için projenin başına geçti. Yeni projede üçlüye Turner çiftinin kızları Lindsey Turner da eşlik edecek. Gregg Mettler ise yine showrunner olarak görevine geri dönecek.

Şu ana kadar tekrar döneceği açıklanan oyuncular ise Red Forman’ı canlandıran Kurtwood Smith ve Kitty Forman’ı canlandıran Debra Jo Rupp oldu. Yeni seriye eski ekipten takviye yapılacak başka oyuncuların da yolda olduğu konuşuluyor.

That '90s Show netflix

- Reklam -

That ’90s Show 1995 yılında başlayacak. Yeni hikâye büyükannesi Kitty ve dedesi Red’i ziyaret etmek üzere Wisconsin’e gelen Eric ve Donna’nın kızları Leia Forman’a odaklanacak.

That ’70s Show aslında 2002 yılında That ’80s Show adıyla yeniden ekranlara döndürülmeye çalışılmıştı. 1984 yılında geçen ve toplamda 13 bölüm süren bu maceranın ardından spin-off çalışması iptal edilmişti. Yarıda kalan dizinin başrollerinde Glenn Howerton ve Chyler Leigh yer alıyordu.

Yeni devam projesinin izleyici ile ne zaman buluşacağı ise şu an için bilinmiyor.

Siz Netflix’in bu hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 13. Sezon Çıkış Tarihi Flux

Doctor Who 13. Sezon Yaklaşıyor: “Flux” Zamanı

Squid Game Gerçek Oldu: "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" Oynadılar

Squid Game Gerçek Oldu: İlkokul Öğrencilerinin “Yeşil Işık, Kırmızı Işık” Oyununu Oynaması Tepki Topladı