in ,

The 100 7. Sezon Fragmanı Yayında: Final Vakti!

The 100 7. sezon fragmanı yayınlandı. CW’nin kıyamet sonrasını konu alan bilimkurgu dizisi yeni sezonu ile ekranlara veda edecek.

The 100 7. Sezon Bölümleri
- Reklam -
- Reklam -

Kıyamet sonrası gençlik dizileri arasında popülerliğini koruyan The 100 dizisi 7. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. CW’nin sevilen yapımı, son sezonu için tanıtım fragmanı yayınladı.

Searchers ve Body Politic gibi yapımlarla tanınan Jason Rothenberg’ün yaratıcı koltuğuna oturduğu The 100 dizisi 2014 yılından beri yayınlanıyor. Toplamda şimdiye dek 100 bölüm yayınlayan seride 6. sezon finali 6 Ağustos 2019 tarihinde yapılmıştı. Aradan geçen 9 aylık bir aradan sonra final bölümlerine dair ilk fragman ile tanışma fırsatı bulduk. Yeni bölümler mayıs ayı sonuna doğru yayınlanmaya başlayacak.

Dram, gizem ve bilimkurgu gibi türleri bir araya getiren The 100, Kass Morgan’ın toplamda 4 kitaptan oluşan (The 100, Day 21, Homecoming ve Rebellion) aynı adlı roman serisinden uyarlanıyor.

- Reklam -

The 100 7. Sezon Final

Dünya genelindeki insan yaşamını sona erdiren nükleer bir savaş sonrası, gezegende hayatı yeniden başlatmak isteyen bir grubun hikâyesini anlatan dizinin her bölüm süresi 42 dakikadan oluşuyor.

Kadrosunda Eliza Taylor (The November Man, Neighbours ve Pirate Islands), Bob Morley (Home and Away ve Road Train) ve Paige Turco (Teenage Mutant Ninja Turtles II ve Invincible) gibi oyuncuların yer aldığı yapım 7. sezon ile ekranlara veda edecek.

The 100 Final Sezonu Başlıyor

Yapım 6. sezon ile macerasını başka bir gezegene taşımış, kıyamet sonrası bilimkurgu serisinin puanları da oldukça iyi gelmişti. 1 defa Primetime Emmy’ye aday gösterilen, toplamda 7 ödül ve 35 adaylık alan dizi veda kararıyla hayranlarını üzmüştü.

Serinin yapımcısı Jason Rothenberg, finale dair şöyle konuştu:

- Reklam -

“Umarım hayranları memnun edebiliriz. Ben finalden tatmin oldum. Bence oldukça güçlü ve duygusal bir kapanış olacak.”

The 100 7. Sezon Final

Toplamda 16 bölümden oluşacak 7. sezonda şimdiye dek açıklanan bölüm isimleri sırası ile şu şekilde: From the Ashes, The Garden, False Gods ve Hesperides.

The 100 7. sezon 20 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla CW ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk 5 sezonu ile Netflix kütüphanesinde de yer aldığını izlemeyenler için hatırlatalım.

The 100. 7. Sezon Fragmanı – Final Sezonu | İZLE

YouTube video

Peki siz 6 yılı aşkın süredir ekranlarda olan bu yapımı takip ediyor musunuz? Diziye dair yorumlarınızı ve final sezonu teorilerinizi bizlerle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı lütfen unutmayın!


* The Silence of the Lambs Devam Dizisi “Clarice” Geliyor

Kaynak: Tv Guide

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Shadow of Kyoshi Kitap

Avatar: The Shadow of Kyoshi Kitabı Bu Yaz Geliyor

Gamze Güller Durmuş Saatler Dükkânı

Gamze Güller Yeni Kitabı Durmuş Saatler Dükkânı ile Raflarda