in

Ünlü Bilimkurgu Dizisi The 4400 Yeniden Çevrildi: İşte İlk Bakış Görselleri

The 4400 dizisi yeniden çevriliyor. Ünlü bilimkurgu yapımının The Cw imzalı yeni versiyonu için ilk bakış fotoğrafları paylaşıldı.

The 4400 Dizisi yeniden çevrim
- Reklam -
- Reklam -

The 4400 dizisi yeniden çevrim ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Uzun süredir beklenen yapımdan ilk kareler paylaşıldı.

Yıllardır geliştirme aşamasında olan Amerikan bilimkurgu dizisi The 4400 sonunda kendisini merakla bekleyenleri sevindirdi. Entertainment Weekly’nin paylaştığı fotoğraflarla birlikte yapımla birlikte projenin yaratıcı ekibi hakkında da fikirler edinmiş oluyoruz.

The 4400 aslında 2004 – 2007 yılları arasında toplamda 4 sezon ve 44 bölüm olarak yayınlanan serinin yeniden yapımı olarak tasarlandı. Asıl versiyonunda olduğu gibi yine iz bırakmadan kaybolan ve bir anda geri dönen dört bin dört yüz insanı konu alacak. Fakat orijinaline sadık kalınmayan bir kısım olduğunu da belirtelim. Dizinin yeniden yapımında tüm karakterler beyaz olmayacak. Bazı karakterlerin de “marjinal” olacağı belirtiliyor. Dizinin ortak yapımcısı Ariana Jackson, hikâye ve karakterle alakalı şu sözleri paylaştı:

- Reklam -

“2021’de geçen bir zaman yolculuğu hikâyesi. Ülkemiz tarihi için oldukça önemli olduğunu düşündüğümüz bir dönem. Farklı çağlardan insanları bir araya nasıl getirdiğimize bakmak çok ilginç. Şimdiye ve buraya nasıl geldiğimizi anlayabilmemiz açısından da çok enteresan. Oluşturduğumuz toplum içinde birçok çatlak görmeye başladığımız bir dönem. Yanlış inşa edilen şeylerin bizi bu noktaya nasıl getirdiğine bakıyoruz. Bu anın içinde olmamızın bir sebebi var.”

The 4400 Dizisi İlk Görseller, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu

Yapılan açıklamaya göre dizinin ilk bölümü The CW kanalında 25 Ekim 2021’de yayınlanacak.

4400 dizisinde Shanice karakterinde Brittany Adebumola’yı, Jharrel rolünde Joseph David-Jones’u, Keisha karakterinde Ireon Roach’u, Andre olarak TL Thompson’ı ve Claudette rolünde Jaye Ladymore’u izleyeceğiz. Dizinin kadrosunun oldukça geniş olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca serinin orijinalinde de görev almış olan Taylor Elmore ve Craig Sweeny, yeniden yapımın hem uygulayıcı yapımcılığını üstleniyor hem de yazar kadrosunda yer alıyor.

The 4400 Dizisi yeniden çevrim

- Reklam -

Dizinin daha önceden paylaşılan resmi özet bilgisi şu şekilde:

“Görmezden gelinen, ötekileştirilen ve hor görülen dört bin dört yüz kırk insan gezegenimizden arkalarında tek bir iz bile bırakmadan yok oldu. Detroit’e döndüklerinde hiç yaşlanmamışlardı ve neler olduğuna dair fikirleri yoktu. Hükümet neler olduğunu anlamak için bir yarışa içinde ve bu gizemli mültecilerle başa çıkması için bir sosyal hizmet görevlisiyle (Joseph David-Jones) cezaevi görevlisi (Ireon Roach) de devreye girdi.”

The 4400 yeni the cw

Birkaç ay sonra yeniden yapımını izleyeceğimiz The 4400 dizisinin kadrosu ve hikâyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Walking Dead 11 sezon bölümleri final

Walking Dead Final Sezonu Başladı: 11 Yıllık Macera Noktalanıyor

Eşyanın Resimli Tarihi - Frederick Litchfield

Mobilyanın Tarih İçindeki Değişimini Gözler Önüne Seren Eşyanın Resimli Tarihi Kitabı Çıktı