in

The Addams Family Dizisi Tim Burton’a Emanet Edilebilir

The Addams Family dizisinin başına ünlü yönetmen Tim Burton gelebilir. Burton, yeni Addams Ailesi projesine yakın.

The Addams Family Dizisi Tim Burton
- Reklam -
- Reklam -

Tim Burton televizyona yapacağı yeni iş için The Addams Family serisini seçti. Yönetmen ünlü aileye odaklanan bir dizi yapmak istiyor. Burton dizinin uygulayıcı yapımcılığı ve bütün bölümlerin yönetmenliği için görüşmelere başladı.

En çok Smallville dizisiyle tanınan Alfred Gough ve Miles Millar da dizide senaristlik ve yapımcılık görevleri üstlenecek. The Addams Family markasının yapım haklarını elinde bulunduran MGM TV dizinin bütçesiyle ilgilenecek. Yayınlamak için birden çok teklif var ve en güçlü aday da Netflix.

Kesinleşmemiş bilgilere göre dizi günümüz dünyasında geçecek ve ailenin küçük kızı Wednesday Addams’ın modern hayatta başına gelenlere odaklanacak.

- Reklam -

The Addams Family Dizisi Tim Burton

The Addams Family 1938’de Amerikalı çizer Charles Addams tarafından yaratılmıştı. Aile, yıllar boyunca pek çok farklı şekilde ekranlara geldi. Burton dizisinden önce iki kere televizyona getirilen yapımın ayrıca Raul Julia, Anjelica Huston ve Christopher Lloyd’un başrollerinde olduğu bir de film serisi var. Addams ayrıca 2019’da animasyon film olarak beyaz perdeye de gelmişti, devam filmi de önümüzdeki yıl yayınlanacak.

The Addams Family 21. Yüzyıla Taşınıyor

Tim Burton karanlık, ürpertici ve anormal karakterleri Beetlejuice, Edward Scissorhands başta olmak üzere neredeyse her filminde işlemiş birisi olarak The Addams Family evreni için ideal bir yönetmen. 2012’de Johnny Depp, Eva Green ve Helena Bonham Carter’ın başrolünde olduğu Dark Shadows filmini de 1970’lerin aynı isimli ünlü televizyon serisinden uyarlamıştı. Popüler kültüre mâl olmuş yapımlara yeni bir soluk getirme konusunda da tecrübesi var.

Burton’ın televizyondaki çalışmaları ise çok kısıtlı. Sadece kendi filmi Beetlejuice’un animasyon dizisinde yapımcılık rolü üstlenmiş, herhangi bir bölümün yazım veya yönetmenliğinde görev almamıştı. 30 yıl sonra televizyona dönmesi pek çok büyük yönetmenin dizi dünyasına girdiği bu dönemde güzel bir işin bizi beklediğinin habercisi olabilir.

- Reklam -
Tim Burton
Tim Burton

Tim Burton’ın yöneteceği Addams Ailesi dizisinde senaristlik ve yapımcılık yapacak Alfred Gough ve Miles Millar ise televizyona yabancı değil. 2000’lerin başında yaptıkları ve süper-kahraman dizisi konseptini değiştirerek çığır açan Smallville ikilinin en büyük başarılarından. Gough ve Millar, 2004 yapımı Spider-Man 2’nun da senaryosunu hazırlamıştı.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi yok.

The Addams Family ve Tim Burton birleşimi ortaya güzel bir karışım çıkartır mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.


* Tim Burton Klasiği “Beetlejuice” Filminin Adı Nereden Geliyor?

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karbonmonoksit Nedir? Neden Zehirlidir?

Karbonmonoksit Nedir? Neden Zehirlidir?

Yeni Battlestar Galactica Filmi

Yeni Battlestar Galactica Filmi Senaristini Buldu