in ,

The Bad Batch 2. Sezon Onayı Geldi: Star Wars Dizisi Devam Ediyor

The Bad Batch 2. sezon onayını aldı. Disney+ üzerinden yayınlanan Star Wars animasyon dizisi, galaksinin derinliklerini keşfetmeye devam edecek.

The Bad Batch 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Beğeniyle izlenen yeni Star Wars dizisi The Bad Batch 2. sezon onayını aldı. İlk sezon finali ile birlikte yapılan açıklamada animasyon serisinin devam edeceği söylendi.

Star Wars evreninin yeni dönem animasyon işlerinden biri olan The Bad Batch, Klon Savaşları efsanesini kaldığı yerden devam ettirmekte kararlı. İlk sezonunda Clone Force 99 ekibinin yavaş yavaş Bad Batch efsanesine dönüşmesini izlemiştik. Galaksinin dört bir yanındaki tehlikelerle başa çıkarken bir yandan da kendi kimliklerini bulmak için uğraştıklarını görmüştük. Maceraları sırasında düşmanları kadar dost da edinmişlerdi. Ayrıca olay örgüsünün içerisinde oldukça güzel bir şekilde yerleştirilmesi sayesinde Galaktik İmparatorluğun nasıl yükseldiğine de şahit olmuştuk.

İzleyiciler tarafından merakla beklenen haber ise serinin sezon finalinin yapıldığı gece açıklandı. Disney’in hesabından yaptığı açıklamada Star Wars: The Bad Batch animasyonunun 2. sezon ile devam edeceği söylendi. Disney+ ve ESPN+ başkanı Michael Paull yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Reklam -

“İzleyeciler aksiyon ve drama yüklü Star Wars: Bad Batch animasyonunu oldukça sevdiler. Star Wars markasının özel yayın mecrası olarak bizler de beğenilen serinin ikinci sezonunu açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Mi?

The Bad Batch 2. Sezon Star Wars

Serinin yapımcısı ve yazarı Dave Filoni ise şu açıklamayı yaptı:

“Tüm Lucasfilm animasyon ekibi adına, Disney+ ve bizi ilgiyle takip eden tüm izleyicilere Bad Batch’in hikâyesini devam ettirme imkanı sundukları için teşekkürlerimi sunuyorum.”

- Reklam -

Klon Savaşları döneminde özel olarak tasarlanmış bir grup deneysel klonların hikâyesinin anlatıldığı macera, son dönem Yıldız Savaşları işleri içerisinde kendisine özel bir yer bulmayı başardı. Clone Wars sonrasında aradığımız aksiyonu gerçekten vermeyi başardı. The Mandalorian ile birlikte efsanenin yeniden canlandığını ve son filmlerde kaybedilen ruhu yerine koymaya çalıştığını hissettirdi.

Tanıdık yüzleri yeniden görebilmek de hayranların animasyona daha da bağlanmasına sebep oldu. The Bad Batch ekibinin bundan sonra galakside daha da önemli bir rol üstleneceğine şüphe yok. Geçmişte kalan bazı hesaplaşmalarla yüzleşecekleri güne kadar ekibin ne gibi maceralardan geçeceğini merakla bekleniyor. Şu an için bir çıkış tarihi paylaşılmış eğil.

Sizin 2. sezondan beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: ComicBook

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni The Exorcist Filmi

Exorcist’in Yeniden Çevriminde Vizyon Tarihi Belli Oldu: Şeytan Hâlâ Çok Uzaklarda

Cry Macho fragmanı Clint Eastwood

91 Yaşındaki Clint Eastwood’un “Rodeo Yaptığı” Cry Macho Filminden Fragman Yayınlandı