in

The Batman Evreninde Geçecek Dizinin Ayrıntıları Belli Oldu

Robert Pattinson’lı The Batman evreninde geçecek yeni HBO Max dizisinin detayları belli oldu. Yapım, Komiser Gordon odaklı olacak.

The Batman Gordon jeffrey wright
- Reklam -
- Reklam -

The Batman evreninin spinoff dizisi için bazı ayrıntılar açıklandı. HBO Max üzerinden yayınlanacak dizinin Komiser Gordon karakteri etrafında şekilleneceği belli oldu.

Hayranlar Matt Reeves’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Robert Pattinson’ın başrolünde olduğu The Batman filmini beklemeye devam ediyor. Son olarak Earth-2 evreninde geçeceği duyurulan ve çekimleri de tamamlanmış olan yapımın post prodüksiyon süreci devam ediyor.

Yapıma dair ilk fragman geçen sene yapılan DC FanDome etkinliğinde paylaşılmıştı. Meraklılar şimdilik heyecanla çekimleri de tamamlanmış olan yapımdan daha net bir fragman bekliyor. Ancak fragman paylaşılmadan daha önce, çekimleri Koronavirüs nedeniyle durdurulmuş film ile aynı evrende geçecek bir HBO Max dizisi hazırlandığını da öğrenmiştik.

- Reklam -

Çıkan ilk haberlerde dizinin Gotham’ı derinlemesine işleyeceği ve Gotham Polis Departmanı’na odaklanacağı söyleniyordu. Fakat son gelen haberlere göre durum tam olarak böyle olmayacak. Çizgi roman yazarı Ed Brubaker bulmacanın önemli bir parçasını paylaşmış olabilir.

The Batman Dizisi Başrolünde Komiser Gordon Rolünde Jeffrey Wright Bulunuyor

The Batman Dizi jeffrey wright Komiser Gordon

Pek çok hayran duyurusu yapılan dizinin Gotham Central çizgi roman serisi ile aynı paralellikte olacağını tahmin etti. Bunun öncül olduğunu söyleyenler arasında serinin ortak yaratıcısı Brubaker da vardı. Fakat Kevin Smith ve Marc Bernardin tarafından sunulan Fatman Beyond adlı programa katılan yazar, konunun tam da öyle olmayacağını şu sözlerle ifade etti:

“’Galiba bu sefer gerçekten Gotham Central’i yapıyorlar,’ diye düşünüyordum ve bu yüzden Matt Reeves için çalışan bir yapımcıya ulaştım. Ancak aldığım cevap ’Hayır bu dizinin Gotham Central ile alakası yok,’ oldu. Ona özellikle Gotham Central demediklerinden ve bir yan ürünmüş gibi yaklaşılmasından kaçınıyorlar. Kendi başına bir James Gordon dizisi gibi düşünüyorlar.”

- Reklam -

Şu an için HBO Max dizisinin açıklanmış bir oyuncu kadrosu yok. Ancak filmde de aynı karakteri canlandıran James Gordon, Gotham Polis Şefi Komiser Gordon olarak karşımıza çıkacak. İlk yapılan açıklamalarda Robert Pattinson’ın da bazı bölümlerde gözükebileceği belirtilmişti.

Matt Reeves’in yönettiği ve senaryosunu yazdığı The Batman’de Robert Pattinson ve Jeffrey Wright haricinde Zoë Kravitz, Andy Serkis, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Jayme Lawson ve Peter Sarsgaard yer alıyor. Film, 1 Ekim 2021’de vizyona girecek.

Peki ya sizler yeni Batman dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya iyi bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: BatmanNews

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tanrıça Mitleri - David Leeming ve Jake Page | Haftanın Kitabı #172

Tanrıça Mitleri – David Leeming ve Jake Page | Haftanın Kitabı #172

Michaela Coel, Misfits: A Personal Manifesto

Ganalı Oyuncu ve Senarist Michaela Coel, Sektörde Susturulan Sesleri Misfits: A Personal Manifesto Kitabında Anlattı