in

The Book of Boba Fett Dizisi Resmen Duyuruldu

The Book of Boba Fett dizisi resmi olarak duyuruldu. The Mandalorian ile aynı zamanda geçen yeni dizinin logosu da paylaşıldı.

The Book of Boba Fett Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Book of Boba Fett dizisi resmi duyurusu yapıldı ve logosu paylaşıldı. The Mandalorian ile aynı zaman çizgisinde geçecek dizi, bir yıl sonra Disney+ üzerinden maceralarına başlayacak.

Oldukça duygusal bir The Mandalorian 2. sezon finali ardından izleyiciler, yayınlanan jenerik sonrası sahnesiyle bir sürprizle karşılaştılar. 2. sezonda kilit rollerde oynayan Boba Fett ve Fennec Shand, Jabba the Hutt’ın Tatooine’deki eski sarayını ziyaret ederek Bib Fortuna’yı öldürdüler ve mekânı ele geçirdiler. Sahneye The Book of Boba Fett’in Aralık 2021’de geleceğini gösteren bir duyuru eşlik etti.

İlk başta bu durumu herkes yeni bir dizi şeklinde yorumladı. Ancak daha sonra bazı hayranlar Boba Fett’in The Mandalorian’da yeni ana karakter haline gelmesi ve artık olayların onun üzerinden devam edeceği gibi bir iddiada bulunmaya başladılar. Çünkü yayın tarihi, Kathleen Kennedy’nin Disney Investor Day etkinliğinde açıkladığı The Mandalorian 3. sezon çıkış tarihine de uyuyordu. Ayrıca asıl Mando Din Djrain de iki sezon boyunca uğraştığı görevini tamamlaması da bu iddiayı daha çok güçlendiriyordu. Ancak neyse ki durum böyle değil. Bir yıl sonra, iki ayrı dizi hayranları bekliyor olacak!

- Reklam -

The Book of Boba Fett dizisi The Mandalorian 2. sezon

Good Morning America programına katılan serinin yaratıcı ismi Jon Favreau, The Book of Boba Fett’in başka bir Mandalorian spin-off serisi olduğunu söyledi. Ayrıca planlarında diziyi The Mandalorian 3. sezondan önce çekmek olduğunu da duyurudu.

The Book of Boba Fett Dizisi 2021 Aralık Başında Gelebilir

Favreau’nun açıklamasından sonra Disney+ resmi Twitter hesabından da logoyla birlikte açıklama geldi. Duyuruda, Temuera Morrison ve Ming-Na Wren’in başrolünde olacağı yeni dizinin Jon Favreau, Dave Filoni ve Robert Rodriguez yapımcılığında hazırlanacağını açıklandı. Yapımın The Mandalorian’la aynı zaman çizgisinde geçeceği belirtildi.

Favreau Good Morning America’da The Book of Boba Fett’in Kennedy’nin Yatırımcı Günü’nde bahsettiği “sonraki bölüm” olduğunu ve Mandalorian 3. sezonun daha sonra geleceğini de belirtti. Böylece jenerik sonrası sahneyle akılları karışan hayranlar da rahat bir nefes aldılar.

The Mandalorian 3. sezonun 25 Aralık 2021 tarihinde Disney+’ta yayınlanmaya başlayacağını biliyoruz. Bu durumda The Book of Boba Fett’in aralık ayı başında gösterimde olacağını varsayabiliriz.

The Book of Boba Fett’in duyurulmasını sizler nasıl karşıladınız? Yapılan bu sürpriz ile hayranları neler bekliyor? Teori ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Bu sefer neyin oyuncağını satmaya çalışacaklar acaba.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Kadın Düşmanı - Reşat Nuri Güntekin

Bir Kadın Düşmanı İncelemesi: Reşat Nuri Güntekin’den Mektuplar Üzerine Kurulmuş Psikolojik Bir Roman

Ölü Ruhlar Ormanı İnceleme - Jean-Christophe Grangé

Ölü Ruhlar Ormanı İncelemesi: Jean-Christophe Grangé’nin Araştırması Sona Eriyor