in

The Book of Boba Fett’in Yayın Tarihi Yeni Poster Eşliğinde Açıklandı

The Book of Boba Fett yayın tarihi açıklandı. The Mandalorian spin-off’u yeni bir poster eşliğinde Disney+’a geleceği tarihi duyurdu.

The Book of Boba Fett yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Book of Boba Fett yayın tarihi açıklandı. The Mandalorian 2. sezon ile Disney+ dizi evreninde de görünür hale gelen karakter, solo yapımında hayranlarını yeni maceralara davet edecek.

Disney Plus, Marvel Sinematik Evreni’ni genişleterek dizi versiyonları ile hayranların karşısına çıkmış olsa da bir yandan da Star Wars evrenini boş bırakmıyor. Kanalın açılışına özel olarak gelen The Mandalorian, yayın platformunun en sevilen işlerinden biri olmaya devam ediyor. Hatta çoğu hayran için yeni Yıldız Savaşları üçlemesinin tamamından daha iyi bir yapım olduğu düşünülüyor.

2. sezonu geçen yılın sonlarında çıkan yapımın finalinde duyurulan The Book of Boba Fett ile hayranlar büyük bir sürpriz yaşadılar. Yapımda Temuera Morrison, Fennec Shand adında seçkin bir paralı asker ve suikastçı olarak Ming-Na Wen ile birlikte ikonik ödül avcısı rolüne geri dönüyor.

- Reklam -

Ödül avcısının popülerliği nedeniyle The Book of Boba Fett dizisi şu anda en merak edilen Star Wars yapımları arasında yer alıyor. Ancak çıkışına az bir süre kalsa da yapımla ilgili detaylar henüz tam olarak bilinmiyor. Şimdilik sadece Fett ve Shand’ın, yolculuğuna Bib Fortuna’yı öldürüp Jabba the Hutt’ın sarayının tahtını aldıktan sonra devam etmesi bekleniyor. Ayrıca Boba Fett’in geçmişine doğru bir yolculuk yapılacağı ve karakterin Star Wars: The Empire Strikes Back’den sonra neler yaşadığı da dizide ele alınması planlanan konular arasında gösteriliyor.

Diziyle ilgili ilk fragmanın Kasım 2021’de yapılacak Disney+ Günü etkinliğinde gösterilmesi beklense de, dizinin tam yayın tarihini de içerek ilk posteri yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Book of Boba Fett Yayın Tarihi | Poster

The Book of Boba Fett poster

- Reklam -

Posterdeki ilk bakışta Boba’nın Jabba the Hutt’ın tahtında oturduğu ve Tatooine yeraltı dünyasına hükmetme niyetini simgelediği The Mandalorian 2. sezon finaline atıfa bulunmuş gibi gözüküyor. Görece karanlık olan posterde herhangi bir ayrıntı belli olmasa da, zırhın biraz değiştirilmiş olması göze çarpıyor.

Beklenen yapım, 29 Aralık 2021 tarihinde ilk bölümüyle Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

The Book of Boba Fettin dizisinden sizler neler bekliyorsunuz? Sizce The Mandalorian kadar başarılı bir yapım olacak mı? Teori ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia 6. Sezon Onayı

My Hero Academia 6. Sezon Onayını Aldı: Kahramanlık Akademim Maceralarına Devam Ediyor

Brad Pitt George Clooney Jon Watts Filmi Apple TV+

Brad Pitt ve George Clooney’li Jon Watts Filmi Apple TV+ ile Gelecek