in

The Boys 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Amazon’un sevilen çizgi roman uyarlaması The Boys dizisinin 2. sezonunda çekimler tamamlandı. Dizi 2020’nin ortalarında yayında olacak.

The Boys
- Reklam -

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın kaleme aldığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanarak Amazon Prime Video aracılığıyla ekranlara taşınan The Boys, kısa süre içerisinde listelerde üst sıralara çıkmıştı. Süper kahraman dizileri ve filmlerinden alışık olduğumuz ögeleri tiye alan The Boys; başlarda aşırı şiddet içermesi yüzünden bazı tepkilerle de karşılaştı. İlk sezonu henüz bu yaz yayınlanmış olmasına rağmen de kısa sürede hem üzerindeki tepkilerden kurtulmuş; hem de hızlıca Amazon Prime’ın en çok izlenen dizilerinden bir tanesi haline gelmişti.

Birinci sezonu en heyecanlı yerinde biten The Boys’un yeni sezonu şu anda dört gözle bekleniyor. Dizi aslında yayın hayatına başlamadan önce bile, Amazon ellerindeki cevherin farkındaymış. Bu yüzden de dizinin ilk bölümü yayınlanmadan önce ikinci sezonun planları için masaya oturulmuş. The Boys’un yeni sezon çekimlerine ise birinci sezon ekranlara getirilir getirilmez başlanmış. Yeni sezon hakkında ufak tefek bilgiler verilmiş olsa da neler olacağı hakkındaki sis perdesi ise henüz aralanabilmiş değil.

Çekimlerin Tamamlandığı Haberi Karl Urban’dan Geldi

Şu ana kadar 2020’deki yayın tarihi hakkında hiçbir bilgi verilmemişken dizinin yıldızlarından Karl Urban, Instagram hesabından ikinci sezonun çekimlerinin bittiğini açıkladı.

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/B4h3XjYgQG5/?utm_source=ig_embed

Paylaştığı fotoğrafın altına ise “2020’nin ortalarında yayında” notunu düştü. Eleştirmenler The Boys’un şu anda her yerde rastlayabileceğimiz süper kahraman dizilerinin, nasıl farklı bir açıyla insanlara sunulabileceğini kanıtladığını belirtiyorlar. Dizi hakkında en garip olan taraf, eleştirmenlerin büyük bir çoğunluğundan tam not alması. Çünkü genellikle şiddet içerikli yapımlar çok fazla yıkıcı eleştiriyle yüzleşiyorlar; zaten dizinin hayranlarının tek korkusu da The Boys’un o dizilerden birisi olacağıydı.

Yayın tarihine oldukça fazla bir zaman olmasına rağmen dizinin çekimleri bittiğinden dolayı; hayranların beklentisi bambaşka bir tarafa çekildi. Çünkü artık yapımcı Eric Kripke’nin post prodüksiyon sürecinde üzerinde çalışabileceği oldukça geniş bir zamanı var.

- Reklam -

The Boys 8 yeni bölümüyle 2020’nin ortalarında izleyenleriyle buluşacak.

the boys sezon 2 amazon prime 2

Dizi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz!


* The Boys: Farklı Bir Süper Kahraman Dizisi

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joker ve The King of Comedy: İki Film Tek Konu

Carrie Fisher Star Wars

Star Wars Fimlerinde Geliştirilmek İstenen Prenses Leia Hikâyesi Ortaya Çıktı