in

The Boys 2. Sezon Eski Bir The Seven Üyesini Tanıttı

The Boys 2. sezon, The Seven ekibinin eski bir üyesini açığa çıkardı. Karakter, köken hikâyesine dayanan dizi içinde geçen bir film sayesinde tanıtıldı.

the boys 2. sezon the seven
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 2. sezon, ilk üç bölümüyle Amazon Prime üzerinde başladı. Yeni gelen bölümlerde The Seven’ın daha önceden de bir üyesinin değiştiği ve eski bir üyenin varlığı doğrulanmış oldu.

Yeni sezonuyla The Boys ve The Seven arasındaki çatışma; tüm ihtişamı, kan dolu sahneleri ve sevdiğimiz o kara mizahıyla devam ediyor. Seyirciler birinci sezonda ilk kez Vought’un dünyaca ünlü süper takımıyla tanışmışlardı. Fakat Homelander ve ekibinin çok daha eski bir geçmişi var.

Serinin ilk sezonu başlarken Starlight kendisini The Seven’ın yepyeni bir üyesi olarak bizlere tanıtmıştı. Queen Maeve, A-Train, Black Noir, The Deep, Translucent ve Homelander’ı içeren ekip Vought şirketinin çatısında toplanan bir tür süper kahraman ekibiydi. İlk sezonun sonunda ise A-Train hastanede, Deep izinde ve Translucent de ölmüştü. The Seven, 6 kişi olamayacağından dizi 2. sezonda ekibe yeni bir isim olan Stormfront katıldı. İlerleyen bölümlerde ise The Seven’ın tek değişen üyesinin Translucent olmadığını dolaylı bir yoldan anlamış olduk.

- Reklam -

Vought’un süper kahraman yaratımı girişiminin bir departmanı da, The Seven üyeleri gibi Vought süper kahramanlarının hayatı ve yaptıklarına dayanan Vought Sinematik Evreni. The Boys 2. sezonunda The Seven, yapım aşamasında olan Dawn of The Seven adlı yeni bir VCU filmi hakkında bir toplantı yapıyor. Toplantı, Homelander, Queen Maeve ve The Seven’ın diğer mevcut üyelerini gösteren filmin fragmanından taslak çizimleri içeriyor. Taslaklara dikkat ettiğimizde ise geçmişte takımın bir parçası olduğu belirtilen Mister Marathon adındaki kahramanı da görebiliyoruz.

the boys 2. sezon Mister Marathon

The Boys 2. Sezon Kalan Bölümleri Haftalık Olarak Yayınlanıyor

Bu durum dizi içerisinde Mister Marathon’a ilk atıf. Ancak çizgi romanlardan tanıdığımız bu kişi The Seven’ın eski bir üyesiydi. Eski üye tıpkı A-Train gibi süper hız gücüne sahipti ancak The Seven’ın eski görevlerinden birinde ölmüştü. The Seven’ın liderine tutunan Mister Marathon, Homelander’ın bir uçağa uçmasıyla beraber ölmüştü. The Seven’ın lideri ise hiçbir zarar görmemişti. Mister Marathon’un ölümü A-Train’in çizgi romandaki yerini almasına izin vermişti. Vought’un olağanüstü marka yönetimiyle oluşturulan Dawn of The Seven filminde A-Train yerine geçmişteki karakteri Mister Marathon’u görmemiz de tüm bunların ne kadar mantıklı olduğunu bizlere fark ettirdi.

- Reklam -

Ayrıca geçmişte The Seven’ın bir parçası olan Mister Marathon’un ortaya çıkışı, The Boys’un 2. sezonunda tarihin de detaylandırmasının başka bir yolu. Mister Marathon’un geçmişe dönüşlerde fiziksel bir görünüm oluşturup, The Seven’ın geçmişini bizlere gösterip göstermeyeceği henüz belli değil. Yine de eski bir üyenin görüneceği onaylandı. Shawn Ashmore, sezonun ilerleyen zamanlarında The Seven’ın bir üyesi olan ve birinci sezon boyunca alay edilen Lamplighter olarak görünecek. Lamplighter’ın The Boys’la kesinlikle daha derinlemesine keşfedilecek bir geçmişi var ve belki de Mister Marathon’a yapılan bu atıf onlarla olan bağlantısını da kurmuş oluyor olabilir.

Shawn Ashmore Lamplighter

Dizinin şu anki gidişatını sizler nasıl buluyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Boys 3. Sezon Onayını Erken Kaptı

Kaynak: Screen Rant

Ömer Faruk Avcı

19 yaşında, Eskişehir doğumlu. Hayallerim oldukça sayısal işlerde olsa da edebiyata ve yazarlığa tutku ve sevgiyle bağlı biriyim. Her alanda herkesten bir şeyler öğrenmeyi ve kendime bir şeyler katmayı çok seviyorum. Devam ettirmekte olduğum bir fantastik serim olmakla beraber aklımdan geçen her konuda içerik üretmeyi seviyorum ve bunları paylaşmak için her zaman can atıyorum. Ayrıca tam bir kahve aşığıyım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hugo Weaving the lord of the rings Elrond

Hugo Weaving, Yüzüklerin Efendisi Dizisindeki Elrond Karakteri Hakkında Konuştu

Tarihyazımı - Michel de Certeau

Tarihyazımı: Michel de Certeau’nun Klasik Eseri Türkçede