in

The Boys 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Amazon’un Süper Kahraman Dizisi Geri Dönüyor

The Boys 3. sezon çekimleri nihayet tamamlandı. Amazon Prime Video’nun sevilen süper kahraman dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

The Boys 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 3. sezon çekimleri tamamlandı. Amazon Prime Video macerasının başrolünde yer alan Karl Urban, sevilen dizinin 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı adlı çizgi roman serisine dayanan The Boys, Supernatural ile tanınan Eric Kripke ve Seth Rogen ile Evan Goldberg tarafından yaratıldı. Amazon Prime için hazırlanan yapım, yozlaşmış istismarcı süper kahramanların ve onları destekleyen Vought International adlı şirketin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele eden Hughie Campbell, Billy Butcher ve “Boys” lakaplı ekibin maceralarını konu ediniyor.

İlk sezonu 2019 yılında çıkan ve geldiği gibi izleyicilerin dikkatini çeken yapım, 2. sezonuyla da orantısız mizahı, sınırları zorlayan şiddeti, sosyal yorumları ve karakter gelişimi ile ilk sezona göre büyük ölçüde gelişim gösterdi.

- Reklam -

Dizide Karl Urban ve Jack Quaid’in yanı sıra Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Claudia Doumit ve Colby Minifie gibi isimler yer aldı. Yeni sezon ayrıca Soldier Boy rolünde Jensen Ackles ve Little Nina rolünde Katia Winter’ın yanı sıra bir takım yeni oyuncuları da içerek. Şu an için çıkış tarihi henüz açıklanmamış olan yapım ile ilgili güzel bir haber başrollerinden geldi.

The Boys 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

the boys 3. sezon

Karl Urban, Jack Quaid ve Jensen Ackles’ın da aralarında bulunduğu başlıca oyuncular kısa süre önce Instagram hesaplarından The Boys 3. sezonun çekimlerinin tamamlanması anısına fotoğraf ve videolar paylaştılar. Urban, oyunculara, ekibe ve yeni sezon çekimlerinde herkesi güvende tutmak için çok sıkı çalışanlara teşekkür etti.

- Reklam -

Çekimlerin geçen şubat ayında başladığı yapım için nihayet sona yaklaşılıyor gibi gözüküyor. Amazon cephesinden henüz bir yayın tarihi paylaşılmasa da, maceranın 2022’nin ilk çeyreğinde Amazon Prime Video kütüphanesinde yer alması bekleniyor. The Boys’un her sezonu öncelikle, HBO’nun pahalı dizisi The Last of Us da dahil olmak üzere bir dizi başka gösteri ve filmin çekildiği Ontario’da çekildi. Bununla birlikte maceranın ilk sezonu Amazon’a bölüm başına 10 milyon dolara mal oldu. 2. sezonun daha da büyük bir bütçesi vardı ve 3. sezon büyük ihtimalle daha büyük aksiyon setleri ve daha yoğun ve duygusal anlar ile sonuçlanacak.

Peki ya sizler The Boys’un 3. sezonundan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hasan hüseyin korkmazgil ev şair

Hasan Hüseyin Korkmazgil’in Doğduğu Ev Unutulmadı: “Şairler Evi” Hizmete Açıldı

Chloé Zhao Eternals inceleme

Chloé Zhao, Eternals için İlhamını Denis Villeneuve’den Alıyor