in

The Boys 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu: Amazon’un “Çarpık” Süper Kahramanları Dönüyor

The Boys 3. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Amazon Prime Video’nun süper kahramanların çarpık taraflarını konu alan dizisi geri dönüyor.

The Boys 3. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 3. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Amazon Prime Video’nun süper kahramanlara farklı bir bakış açısıyla yaklaştığı çok sevilen dizisi sonunda geri dönüyor.

Eric Kripke, Seth Rogen ve Evan Goldberg gibi yaratıcı isimler ile ekranlara gelen The Boys, ilk olarak 2019 yılında Amazon Prime ile çıkışını yaptı. Daha fragmanlarıyla bile konuşulan yapım, ilk sezonuyla birçok olumlu eleştiri aldı. Süper kahramanların farklı bir yönüne değinen ve her şeyin toz pembe olmadığını gösteren Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, 2. sezonuyla da büyük ses getirdi.

Yozlaşmış kahramanları ve bir grup kanunsuzu odak noktasına alan yapımda Billy Butcher rolünde Karl Urban, Hughie rolünde Jack Quaid, Mother’s Milk rolünde Laz Alonso, Frenchie rolünde Tomer Capon, The Female rolünde Karen Fukuhara, Starlight rolünde Erin Moriarty, Homelander rolünde Antony Starr, Queen Maeve rolünde Dominique McElligott ve Stormfront rolünde Aya Cash gibi isimler yer alıyor. İlk sezonundan çok daha şiddetli sahneler içeren ve Eylül 2020’de çıkış yapan 2. sezon, oldukça kritik bir noktada sona ermişti. Şimdi ise hayranlar, çekimleri Eylül 2021’de tamamlanan 3. sezonu merakla bekliyorlar. Sonunda 3. sezonun çıkış tarihi, Homelander’ın rahatsız edici gülümsemesini içeren bir video eşliğinde duyuruldu.

- Reklam -

The Boys 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

3 Haziran 2022’de başlayacak olan 3. sezon, Nick Wechsler’lı Blue Hawk ve Laurie Holden’lı Crimson Countess karakterleri de dahil olmak üzere bir dizi yeni isim içerecek. Yeni oyuncular arasında Supersonic rolünde Miles Gaston Villanueva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders), Gunpowder rolünde Sean Patrick Flannery (Dexter), Little Nina rolünde Katia Winter (Sleepy Hollow) ve TNT Twins Tessa ile Tommy rollerinde ise Kristin Booth (Orphan Black) ve Jack Doolan (Marcella) yer alacak.

The Boys dizisi aynı zamanda yan yapımlar ile genişliyor. Son olarak animasyon dizisi Diabolical duyurulmuş ve bu yılın başlarında Amazon Prime’da yer alacağı belirtilmişti. Dizinin 4. sezon onayını da geçen sene kapmış olduğunu hatırlatalım.

- Reklam -

The Boys’un 3. sezonundan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody-Disgusting

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Heyecanla bekliyorum. Umarım çizgisini hiç bozmaz. Sonlanmamış dizileri izlememe kararımı bozduğum tek dizi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sidney Poitier ölüm

Oscar Ödülü Kazanan İlk Siyah Oyuncu Sidney Poitier Yaşamını Yitirdi

joker emekli olmalı

Joker Artık Emekli Olmalı: Çizgi Roman Kültürüne Eleştiri