in ,

Amazon’un Sıra Dışı Süper Kahraman Dizisi The Boys’tan Yeni Fragman

The Boys 3. sezon için Jensen Ackles’ın da yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı. Amazon Prime’ın çizgi roman uyarlaması yapımı geri dönüyor.

The Boys 3 sezon yeni fragman amazon prime
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 3. sezon için yeni bir fragman paylaşıldı. Amazon Prime’ın sıra dışı süper kahraman uyarlaması ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımın yeni bölümlerinde Supernatural’ın yıldızı Jensen Ackles da yer alıyor.

Supernatural ve Boogeyman ile adını geniş kitlelere duyuran Eric Kripke’nin yaratıcı koltuğunda yer aldığı The Boys ilk olarak 2019 senesinde yayına girmişti. Sayısı her geçen gün artan süper kahraman hikâyelerine yeni bir soluk getiren ve kahramanların yozlaşmış taraflarına odaklanan dizi; bugüne dek 6 defa Primetime Emmys’e aday olmuştu.

2. sezonu ile son olarak Ekim 2020’de izleyicilerin karşısına çıkan The Boys, yaklaşık 2 yıldır yeni sezona hazırlık yapıyor. Bu yaz ekranlara dönecek dizi, geçen martta ilk tanıtımını yayınlamıştı.

- Reklam -

Şimdiyse diziden uzun soluklu bir fragman yayınlandı. Yapımın 3. sezonunda Soldier Boy karakterini canlandıracak Jensen Ackles’ın da yer aldığı yeni tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Boys 3. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

Yeni sezonda cevaplanması gereken birçok soruyu beraberinde getiren dizi, Antony Starr’ın Homelander’ı, Jack Quaid’in Hughie’si, Karl Urban’ın Billy’si ve daha fazlası geri dönüyor.

Fragmanda Homelander’ın 2. sezonda yaşananların ardından çıktığı basın turudan bazı kesitler bulunuyor. Billy, bazı süper geçlerle tanışıyor ve Jensen Ackles, Soldier Boy olarak hikâyeye dahil oluyor.

Captain America’nın bir tür parodisi olarak yorumlanan Ackles’ın Soldier Boy karakteri, yeni sezonda önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Diziyle birlikte Ackles, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke ile bir kez daha bir araya geliyor.

Supernatural Jensen Ackles The Boys 3. Sezon

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler yer alıyor.

Dizi, Garth Ennis ve Darick Robertson ikilisinin ünlü çizgi roman serisinden ekrana adapte ediliyor.

The Boys 3. Sezon bölümleri 3 Haziran 2022 tarihinden itibaren Amazon Prime Video üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Yeni sezon toplamda 8 bölüm sürecek.

The Boys evrenini genişleten Diabolical animasyonu ise 4 Mart 2022’de yayına girdi.

Sizin 3. sezon için beklentileriniz nasıl? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gelecek - Dmitry Glukhovsky | Haftanın Kitabı #221

Gelecek – Dmitry Glukhovsky | Haftanın Kitabı #221

Adèle Haenel oyunculuk bırakma kararı

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi’nin Yıldızı, Politik Nedenlerle Film Sektörünü Bıraktı