in

The Boys 3. Sezon Onayını Erken Kaptı

The Boys 3. sezon onayını erken aldı. Amazon Prime’ın süper kahramanlara farklı bir bakış açısı getiren dizisi, 2. sezon gelmeden üçü kesinleştirdi.

The Boys 3. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

4 Eylül 2020’de 2. sezon ilk bölümünün başlaması planlanan The Boys dizisinin 3. sezonu resmi onayını aldı. Yapımcılar Seth Rogen ve Evan Goldberg, Amazon Prime dizisinin yeni bölümlerini Comic-Con at Home 2020 panelinde müjdeledi. The Boys için düzenlenen bu panel IGN’s Comic-Con@Home Livestream etkinliğinin bir parçasıydı ve panelde diziyle ilgili çeşitli konulardan bahsedildi.
“Bu dizinin sizin gibi hayranları olduğu için 3. sezonda da onları görme kararı alındı. Şükürler olsun, The Boys’u ne kadar severseniz onu o kadar görürsünüz.”
3. sezon hakkında bu sözleri paylaşan yapımcı Seth Rogen, hayranların ilgisinden memnun görünüyor. Ayrıca, diğer yapımcı olan Evan Goldberg da şu yorumda bulundu:
“Yaptığımız işlerin devam edip etmeyeceğini veya ne zaman son bulacağını bilmemiz mümkün değil. Fakat bu iş henüz bitmiş değil.”
Koronavirüs salgını sebebiyle birçok proje ya çekimlerine ara vermiş ya da kamera karşısına hiç geçememişti. Üçüncü sezonun çekim tarihlerinin belirlenip belirlenmediği sorulduğunda Rogen, şakayla karışık bir şekilde, “Bu on yıl içerisinde başlamasını umduğunu,” söyledi.

The Boys 3. Sezon Amazon Prime Dizi
“Diğerlerinin nefesini solumalarını engelleyecek hava geçirmez kostümler giyen birçok süper kahraman görürseniz sakın şaşırmayın. Bu yalnızca bir tercih, mevcut şartlarla bir alakası yok.”
Ayrıca dizinin, bölümden sonra yayınlanacak Prime Rewind: Inside the Boys adında bir programa daha sahip olacağı da paylaşıldı. Bu programsa Aisha Tyler tarafından sunulacak.

The Boys 2. Sezon Yayınlanmadan 3. Sezon Onayını Almayı Başardı

The Boys’un 2. sezon takviminin, ilk sezondan biraz daha farklı olduğunu da hatırlatalım. 4 Eylül’de ikinci sezonun ilk 3 bölümü yayınlanacak. Ardından, her hafta bir bölüm olacak şekilde 9 Ekim’e kadar yeni bölümlerle karşılaşacağız. Dizi ekibinden Eric Kripke, 2. sezon hakkında şunları söyledi:
“İkinci sezon çok daha derin olacak. Bu sezonu olabilecek en çılgın ve en duygusal seviyeye getirmek için çok çalıştık. Herkes zor durumda. İlk sezonun sonunda kaçak haline geldiler. Aranıyorlar ve işler yolunda gitmiyor. Vought’ta mücadele etmek için ellerinden geleni yapıyorlar ancak ilk sezon onlar için büyük bir hayal kırıklığıydı. Öte yandan Homelander, Stillwell’de kontrol edebileceği tek kişiyi öldürdü. Bu yüzden kontrolden çıkmış durumda ve Vought’u daha da korkunç bir yere dönüştürüyor. Ayrıca, Starlight da bu kabusa hapsolmuş durumda. Kısacası ikinci sezonda herkes sınırlarını zorlayacak.”

- Reklam -
YouTube video

Yazar Garth Ennis ve çizer Darick Robertson’ın çizgi romanı kaynak alan The Boys dizisi, süper kahraman yapımlarına getirdiği farklı bakış açısı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

The Boys 2. ve 3. sezon haberleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımcılar, dizi izlendiği sürece hikâyeyi devam ettirmeye istekli gibi görünüyor. Peki, siz dizinin ne kadar ilerlemesini istersiniz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

The Boys 1. Sezon İncelemesi

Kaynak: IGN

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: World Beyond Fragmanı

The Walking Dead: World Beyond Yeni Fragman ve Yayın Tarihi

Mark Dawson The Cleaner

Kendi Kitabından Yüzlerce Satın Alan Yazar, Çok Satanlar Listesinden Kaldırıldı