in

The Boys 4. Sezon Onayını Erken Kaptı: 3. Sezon Çekimleri Devam Ediyor

The Boys 4. sezon onayı aldı. Çizgi roman uyarlaması Amazon Prime dizisi, henüz 3. sezonun çekimleri bitmeden devam sezonu için yenilendi.

The Boys 4. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 4. sezon onayı aldı. 3. sezonun çekimleri şu anda Toronto’da devam eden ve süper kahramanlara farklı bir bakış açısı getiren Amazon Prime dizisi bir süre daha bizlerle olacak.

İlk sezonu Temmuz 2019’da gelen ve daha fragman aşamasında bile diğer süper kahraman uyarlamalarına göre farklı bir yapım olacağını hissettiren The Boys, Amazon Prime’ın en sevilen işlerinden biri haline geldi. 8 bölümden oluşan ilk sezondan sonra, yine aynı bölüm sayısına sahip 2. sezon da Eylül 2020’de yayınlanmaya başladı. Hayranlar şimdi heyecanla maceranın yine 8 bölümden oluşacak 3. sezonu bekliyor. Ancak görünen o ki, yapım en az 2 sezon daha devam edecek.

Adını, dizideki süper kahramanları bünyesinde bulunduran Vought International şirketinden alan Instagram hesabı, sevindirici duyuruyu yaptı. Paylaşımda “Resmi olarak açıklanmasa da kaynaklarım bana The Boys’un 4. sezon için onaylandığını (sürpriz değil!) ve çekimlerin 2022’de başlayacağını söylüyor.” ifadesi yer aldı. Henüz 3. sezon yayın tarihi bile belli olmayan yapım için gelen bu haberle birlikte, dizinin takipçileri rahat bir nefes alabilirler.

- Reklam -

The Boys 4. Sezon Beklenenden Erken Gelebilir

The Boys 4. Sezon

Instagram hesabındaki açıklamaya göre The Boys 4. sezon ön prodüksiyonu Mart 2022’de başlayacak ve onu takip eden üç ay içerisinde de asıl çekimler başlayacak. Söz konusu bilgiye ek olarak Midgard Times sitesi, 3. sezonun çekimlerinin Eylül 2021’de sona ereceğini ve 2022’nin ortalarında da bir çıkış tarihi göreceğini yazdı. Aslında 3. sezon için çalışmaların başlayacağı geçen yılın ekim ayında duyurulmuştu. Fakat devam eden Koronavirüs pandemisi, diğer tüm setleri olduğu gibi The Boys’u da etkiledi.

Midgard Times’ın paylaştığı bu planlanan çıkış tarihi gerçek çıkarsa, bir sonraki sezonun prodüksiyonu 3. sezon yayınlanmaya başladığında çoktan başlamış olacak. Bu da 2. ve 3. sezonların arasındaki bekleyişe nazaran 4. sezonun daha erken bir şekilde hayranların karşısında olmasını sağlayacak.

- Reklam -

Bu haber her ne kadar sevindirici olsa da aslında sürpriz değil. Geçen yılın ekim ayında dizinin yaratıcısı olan Eric Kripke, dizinin en az 5 sezon süreceğini ve hikâyenin buna göre tasarlandığını söylemişti.

The Boys’u izliyor muydunuz? 4. sezon onayını erkenden alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Moviesr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blacksad çizgi roman

Blacksad 20. Yıl Özel Sayısı ile Maceraya Kaldığı Yerden Devam Ediyor

rambo Quentin Tarantino

Tarantino, Adam Driver’lı Bir Rambo Filmi Çekmek İstiyor