in

Prime Video’nun Ses Getiren Dizisi “The Boys” 5. Sezon ile Geri Dönecek

The Boys 5. Sezon için yeşil ışığı aldı. Amazon’un Prime Video adlı yayın servisinin en popüler işleri arasında yer alan dizi, yeni bölümleri ile geri dönüyor.

The Boys 5. Sezon Onayı Almayı Başardı
- Reklam -

The Boys 5. Sezon onayı aldı. Amazon Prime Video’nun en sevilen dizisi, dördüncü sezonu çıkmadan yeni bir sezonu daha şimdiden garantilemiş oldu.

Aynı adlı DC/Wildstorm ve Dynamite çizgi roman serisine dayanan süper kahraman dizisi, ilk olarak 2019’da Prime Video’da başladı ve şimdiye kadar üç sezon yayınlandı. Ayrıca bu yıl içinde gelmesi beklenen 4. sezon çalışmaları da devam etmekte. Dizinin kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Elisabeth Shue ve Jensen Ackles gibi isimler yer alıyor. Yapım, The Seven olarak bilinen yozlaşmış bir süper kahraman grubunu alt etmeye kararlı bir grup kanunsuzun hikâyesini anlatıyor.

Yaratıcı ve dizi sorumlusu Eric Kripke, Twitter üzerinden şu anda çekimleri devam eden The Boys 4. sezon finalinin, sezon finali yerine dizinin sonu olup olmadığı konusunda bir dizi soruyu yanıtladı. Kripke, hayranları mutlu edecek şekilde “daha fazlası olacağını”, yani The Boys 5. sezonu doğruladı. Ancak heyecanla beklenen dördüncü sezonun çıkacağı tarihi vermekten kaçındı ve “gelecekte bir noktada, algılanabilir gerçekliğimizde” şeklinde bir yanıt verdi.

- Reklam -

The Boys 5. Sezon Onayı Almayı Başardı

The Boys 5. Sezon Senaryo Çalışmaları Başladı

The Boys, başladığı günden bu yana MCU ve DCU dışındaki en başarılı çizgi roman serilerinden biri haline geldi. Serinin ana hikâyesine ek olarak, çeşitli spin-off’lar da başladı. Şu an için bu spin-off’lar arasında geçen yılın mart ayında prömiyeri yapılan animasyon dizisi The Boys Presents: Diabolical ve Lizze Broadway, Jaz Sinclair ve Chance Perdomo’nun rol aldığı yakında çıkacak canlı aksiyon dizisi Gen V yer alıyor.

- Reklam -

Yapım aynı zamanda Amazon’un Prime Video adlı yayın servisi adına da en önemli yapımların başında geliyor. Dizinin 3. sezonu, yıllardır merakla beklenen ve büyük bütçesiyle adından söz ettiren Yüzüklerin Efendisi dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power’ı geçerek 2022’nin en çok izlenen Prime Video serisi haline gelme gibi şaşırtıcı bir başarı elde etti. Üstelik geçen yılın en çok izlenen yapımları arasında da ilk 10’da yer alıyor.

The Boys 5. Sezon Onayı Almayı Başardı

The Boys 5. sezon henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da, yaratıcı ismin yaptığı açıklama ve dizinin başarısı ile Amazon’un kısa sürede resmi olarak yeşil ışık yakması bekleniyor.

The Boys 5. sezon onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Örümcek-Adam 4 Filmi Tom Holland ile Geliyor

Kevin Feige Onayladı: Tom Holland Bir Kez Daha Örümcek Adam Olmaya Hazırlanıyor

Başka Bir Takvimin Geleceği - Annalee Newitz

Annalee Newitz’in Zamanda Yolculuk Temalı “Başka Bir Takvimin Geleceği” Romanı Türkçede