in

The Boys, Amazon’un 2019’da En Çok İzlenen Dizilerinden Biri Oldu!

Amazon Prime platformunda yayınlanan The Boys, televizyon ekranlarında en çok izlenen süper kahraman dizilerinden biri haline geldi.

The Boys
- Reklam -
- Reklam -

Şu anda büyük ekranlarda Marvel ve DC dizileri arasında büyük bir savaş sürmekte. Bu savaş milyar dolarlık bütçelerle yapılırken daha küçük bir bütçeyle yapılan, Garth Erris ve Darick Robertson’ın çizgi romanından uyarlanan ve bizim de çıktıktan birkaç gün sonra incelemesini yaptığımız The Boys; beklenmeyen bir şekilde listelerde büyük yapımların önüne geçti.

The Boys’un tanıtımları yapılırken aslında aile dostu JLA veya Avengers hikayelerini alaycı bir tavırla işleyecek gibi gözüken ve biraz daha yetişkinlere hitap edecek olan bir yapım olarak gösterildi. Ancak dikkatli izlendiğinde bundan çok daha fazlasını anlattığının farkına varılıyor.

Başrollerinde Karl Urban’ın Billy Butcher’ı ve Jack Quaid’in Hughie Campbell’i canlandırdığı dizi; The Boys isimli süper kahraman ekibinin, The Seven adındaki ünlü, başka bir süper kahraman ekibini ve onları destekleyen Vought’u devirme girişimini konu alıyor. Dizi birkaç hafta önce Amazon Prime’da yayınlandığında son derece olumlu yorumlar aldı ve bunun sebebi dizinin kalitesi, içinde bulunan yetişkin içerikleri ve dizinin en heyecanlı yerinde biten son bölümüydü.

- Reklam -

The Boys

Önümüzdeki günlerde Disney+ gerçekten büyük isimlerle, Loki, Hawkeye, Winter Soldier gibi bilinen süper kahramanların dizilerini yayınlamaya hazırlanıyor. Ancak şu ana kadar Netflix’te çoktan çöküşe geçmiş Marvel dizilerine veya Arrowverse’ün bulunduğu garip noktaya bakılırsa; bir dizinin tutmasında olan önemli nokta ne büyük bütçeler, ne de büyük isimler. The Boys ise bunu kanıtlar nitelikte hala listelerde birinciliğini sürdürüyor.

- Reklam -

The Boys’un ilk sezonu sona erdi ve hayranları şu anda ikinci sezonu dört gözle bekliyor. Rakiplerinin ekrandaki haline bakılırsa çok daha uzun bir süre boyunca bu popülerliğini koruyacak gibi gözüküyor.

Siz The Boys’u izlediniz mi? Dedikleri kadar iyi bir dizi mi yoksa abartılıyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da belirtebilirsiniz.


* The Boys: Farklı Bir Süper Kahraman Dizisi

Kaynak: Screen Rant, Express

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Ben diziye yeni başladım ve şimdiden çok başarılı buldum. Süper kahraman olaylarına farklı açıdan yaklaşılması aslında en büyük artısı. Zaten Watchmen dizisi de geliyor ve o da umarım başarılı olur.

    Bunun dışında Arrowverse kısmını es geçersek, DC Titans, Doom Patrol ve Swamp Thing ile dizi sektöründe iyi bir yola girmiş durumda. Bu şekilde devam ederse iyi bir kitleye ulaşabilir.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    8 bölüm boyunca hiç sıkılmadan izledim. Umarım 2. sezon da ilk sezon gibi efsane olur. Ben yeni karakterler bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

HBO Max Circe

HBO Max Modern Bir Yunan Mitolojisi Dizisi Hazırlıyor

Wolverine Russo Kardeşler

Russo Kardeşler Yeni Wolverine Filmiyle İlgileniyor!