in ,

The Boys Kısa Filmi: 1. Sezon Sonrası Billy Butcher Ne Yapıyordu?

The Boys kısa filmi yayınlandı. Dizinin yaratıcısı Eric Kripke sözünü tuttu ve Billy Butcher’ın 1. sezon sonrası neler yaptığını anlattı.

the boys 3. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 2. sezon için özel bir kısa film yayınlandı. Butcher: A Short Film olarak adlandırılan film, her iki sezon arasında Karl Urban’ın canlandırdığı Billy Butcher karakterinin neler yaptığını anlatıyor.

Yayınlanan kısa film, Butcher’ın Stillwell’i öldürdüğü iddia edilen haberi gördükten sonra saklanmak için Jock adında eski bir arkadaşının yanına gitmesini konu alıyor.

Dizinin yaratıcısı Eric Kripke daha önce Collider’a kısa film hakkında şunları söylemişti:
“Oldukça önemli bir şey yayınlayacağız, çünkü ikinci bölümde bütüncül bir hikâyemiz vardı. İkinci sezon başladığında, Butcher’ın bir süre ortalarda bulunmadığını ve daha sonra ortaya çıktığını söylemek gerçekten hiçbir şeyi bozmuyor. Ancak biz yine de bu süreçte Butcher’ın neden kaybolduğunu, aslında nereye gittiğini ve ne gibi deneyimler yaşadığını gösteren bir şeyler çekmiştik. Ama nihayetinde bu çektiklerimiz bölüme o kadar da iyi uymadı. Çünkü Butcher’ın hikâyesini daha az gizemli ve ilgi çekmeyen bir hale getirdi. Ritmi de biraz yavaşlattı. Bu nedenle bölümde bunu bilmemenin daha iyi olduğunu düşündük.

- Reklam -

Fakat sonuçta bu sahnelerimiz var ve onları “Butcher” adlı kısa filmde bir araya getirdik ve bunu yayınlayacağız. Böylece Butcher’ın bu eksik kalan birkaç haftasının neye benzdiğini görebileceksiniz. Kısa film elbette diziye eşlik eden bir parça olarak çalışacak.”
The Boys 2. sezon kısa film Butcher

Kripke’nin bu sözlerinden sonra hayranlar heyecanla kısa filmin yayınlanmasını bekliyordu. Sonunda beklenen oldu ve Butcher adlı kısa film sosyal medya hesapları üzerinden herkese açık olarak sunuldu.

The Boys Kısa Film | İZLE

The Boys 2. sezon, ilk 4 bölümüyle halihazırda Amazon Prime üzerinden izlenebilir durumda. Sezonun geri kalan 4 bölümü de her cuma yayınlanacak. Geçen yıl yayınlanan ilk sezon tek seferde düşmüş olsa da, Amazon bu sefer Disney+’ın The Mandalorian’da yaptığı gibi haftalık olarak yayınlama kararı aldı.

- Reklam -

The Boys 3. Sezon Amazon Prime Dizi

Şu an ikinci sezonu devam eden The Boys’un geçen temmuz ayında 3. sezon onayını kaptığını da hatırlatmış olalım.

Yayınlanan kısa filmi sizler nasıl buldunuz? Diziler adına yapılan bu tarz şeyler hoşunuza gidiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Boys 2. Sezon Eski Bir The Seven Üyesini Tanıttı

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyanın Sonunu Önceleyen İşaretler - Yuri Herrera | Haftanın Kitabı #148

Dünyanın Sonunu Önceleyen İşaretler – Yuri Herrera | Haftanın Kitabı #148

Hızlı ve Öfkeli 9

Fast and Furious 9 Uzayda Geçecek