in ,

The Boys Oyuncuları 4. Sezonu Yeni Bir Video ile Duyurdu

The Boys oyuncuları resmi 4. sezon onayını bir video ile duyurdu. Amazon Prime’ın anti süper kahraman dizisi macerasına en az bir sezon daha devam edecek.

The Boys Oyuncuları 4. Sezon Duyurusu (Video)
- Reklam -
- Reklam -

The Boys oyuncuları 4. sezon duyurusunu bir video ile gerçekleştirdi. Amazon Prime bünyesinde yayınlanan anti süper kahraman dizisi, şu an yayınlanan 3. sezonuyla macerasına devam ediyor.

İlk sezonu 2019’da yayınlanmaya başlayan The Boys, çizgi roman yazarları Garth Ennis ve Darrick Robertson tarafından yaratıldı. Dizi de süper kahramanların yozlaşmış yanını ve gerçek dünya ortamında nasıl olacaklarını gösteren çizgi romanlarının canlı aksiyon uyarlaması olarak yola çıktı. Amazon Prime Video, diziyi yayınlanmaya başladığı andan itibaren büyük başarı elde etti ve 2. sezonun izleyicilik ve yetişkinlere yönelik içerik açısından çıtayı yükselttiğini gördü. The Boys, ilk iki sezonu boyunca geniş çapta beğeni topladı ve 3. sezonun ilk bölümlerine verilen tepkiler de aynı derecede olumlu oldu.

Dizinin 3. sezonunda Vought ve The Seven’ı devirmeye çalışan Billy Butcher (Karl Urban), Hughie Campbell (Jack Quaid) ve ekibin geri kalan üyelerine odaklanmaya devam ediyor. Sezon, Homelander’ı (Antony Starr) daha da istikrarsız bir kötülük seviyesine getirdi ve Soldier Boy (Jensen Ackles) gibi yeni kahramanları tanıtıyor.

- Reklam -

Şimdi de henüz 3. sezon yeni başlamışken 4. sezon onayı için resmi duyuru yapıldı. Haber, ilk üç bölümün Prime Video’da aynı anda yayınlandığı 3. sezonun ilk çıkışından bir hafta sonra geldi. Aslında geçen sene yaz aylarında dizinin 4. sezonuna dair bir onay haberi gelmiş olsa da, resmi olarak şimdi oyuncular tarafından açıklandı.

The Boys Oyuncuları 4. Sezon Duyurusu | İZLE

Dizi sorumlusu Eric Kripke, anti süper kahraman dizisinin resmi onayı sonrası şu açıklamayı paylaştı:

- Reklam -

“Oyuncular ve ekip adına konuşacak olursam, diziyi kucakladıkları ve daha fazlasını yapmamıza izin verdikleri için Sony, Amazon ve hayranlara minnettarız. Butcher ve The Boys’un Homelander ve The Seven’a karşı savaşını sürdürmekten ve içinde yaşadığımız çılgın dünya hakkında bir şeyler anlatmaktan heyecan duyuyoruz. Ayrıca, tarihte ilk kez patlayan bir cinsel organ daha fazla başarıya yol açtı.”

Diziyi takip edenlerin hatırlayacağı üzere Kripke’nin bahsettiği cinsel organ mevzusu Amazon Prime Türkiye’de sansürlenmiş, daha sonrasında tamamen kaldırılmıştı.

4. sezon için şimdilik herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

The Boys’un en az bir sezon daha hayranlarıyla birlikte olacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    s-1441dad8ec0b065e3a3571229cd36ac0b12ca5b3

  2. Avatar for Onur_Calcali Onur_Calcali dedi ki:

    Yine bir seneyi geçmesin de yeni sezonun gelmesi.

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Üçüncü sezonun finali benim yüzümden böyle kötü oldu. Maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor. Devirdiği rejime dönüşmeyen bir devrim yok gerçekten bu dünyada. Sezon finalinden sonra 4. Sezonu da ponçik bir şekilde kapatcaklarına ikna oldum açıkçası.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Büyükanne Yağmurda Dans Etti - Trude Teige

Norveçli Yazar Trude Teige’nin 2. Dünya Savaşı’nda Geçen Romanı “Büyükanne Yağmurda Dans Etti” Türkçede

Duke Nukem filmi

Oyun Tarihinin Ünlü Karakteri Duke Nukem Kendi Filmine Kavuşuyor