in ,

“The Conjuring” Filmlerinin Devamını Konu Alan HBO Max Dizisi Duyuruldu

The Conjuring dizisi için çalışmalar başladı. DC CEO’su Peter Safran’ın başına geçtiği yapım, korku serisinin devamı niteliğinde olacak.

The Conjuring Dizisi Max
- Reklam -
- Reklam -

The Conjuring dizisi yolda. James Wan’ın idari yapımcı olarak katılacağı yapım HBO’nun yeni dijital platformu Max’ta yayınlanacak.

Kült korku filmleri arasında kendisine yer bulan Korku Seansı 2013 yılında izleyicilerinin karşısına çıkmaya başladığından beri doğaüstü korku ögelerini başarılı bir şekilde ele alıyor. Seri Annabelle, The Nun ve The Curse of La Llorna gibi devam filmleriyle de izleyiciler ve eleştirmenlerden yüksek notlar almayı başarmıştı.

Patrick Wilson ve Vera Farmiga’nın doğaüstü olay araştırıcıları Ed ve Lorraine Warren karakterlerine hayat verdiği üç devam filmiyle evren genişlemişti. Artık seri gözünü televizyon ekranlarına çevirmiş durumda.

- Reklam -

The Conjuring Dizisi

Yeni dizinin haberi Warner Bros. Discovery’nin yeni dijital yayın platformu Max’ın tanıtımında verildi. The Conjuring evreninde geçecek yapımın “uzun metrajlı filmlerde kurulan hikâyeyi devam ettireceği” söylendi. Dizinin yapımcı koltuğunda ise DC ortak yöneticisi Peter Safran yer alıyor. The Conjuring ve devam filmlerini yöneten James Wan ise idari yapımcı olarak projede bulunacak.

The Conjuring Dizisi ile “Korku Seansı” Evreni Nasıl Genişleyecek?

Duyuru sırasında dizinin mevcut evrende geçen hikâyeleri bir adım daha ilerleteceği belirtilse de serinin hayranları bunun yoruma açık olduğunu ifade ediyor. The Conjuring filmlerinin arasına uzun zaman dilimlerinin girmesi ve evrenin geniş bir alanı kaplamasından dolayı gelecek yapım merakla bekleniyor. Korku Seansı serisinin 4. film ile son bulacak olması da dizinin geçeceği zaman dilimini daha önemli bir hâle getiriyor. Hayranlar Ed ve Lorraine Warren çiftinin hikâyesini tamamlayacak yapımın televizyon dizisine dair ipuçları verebileceğini düşünüyor.

Dizi projesinin oyuncu kadrosu ya da senaryosuna dair herhangi bir detay verilmedi. Yapımın çıkış tarihi de henüz bilinmiyor.

- Reklam -

The Conjuring Dizisi HBO Max

Diğer tarafta aynı evrende geçen The Nun 2 filmi 8 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek. Yapım 2021 yılında beyaz perdedeki yerini alan The Conjuring: The Devil Made Me Do It sonrasında vizyona giren ilk Conjuring işi olacak.

Siz The Conjuring dizisi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    HBO taarruza geçmiş anlaşılan. Bravo.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

True Detective 4. Sezon Fragmanı Yayında

“True Detective”in Jodie Foster’lı Yeni Sezonu “Night Country”den İlk Fragman

Nuri Bilge Ceylan Yeni Filmi Cannes Film Festivali

Nuri Bilge Ceylan’ın Yeni Filmi “Kuru Otlar Üstüne” Cannes’da Yarışacak: İşte 76. Cannes Film Festivali Programı