in ,

Oscar Ödüllü Christoph Waltz’ın Başrolünde Olduğu “The Consultant” Dizisinden Fragman

The Consultant fragmanı görücüye çıktı. Başrolünde Christoph Waltz’ın yer aldığı Amazon Prime Video dizisi, kara komedi ve gerilim türlerinde olacak.

The Consultant Fragmanı - Amazon Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

The Consultant fragmanı paylaşıldı. Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak yapım, Bentley Little’ın aynı adlı kitabını kaynak alıyor. Adaptasyonun oyuncu kadrosunda ise Christoph Waltz’a Brittany O’Grady ve Nat Wolff eşlik ediyor.

2010’da Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) ve 2013’te Django Unchained (Zincirsiz) ile Oscar’a layık görülen Christoph Waltz, şimdi bir dizi projesinde başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Video oyun geliştirme dünyasında geçen dizi, Comp Ware şirketinin çalışanlarının performansını iyileştirmek için işe alınan bir iş danışmanının hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

Amerikalı yazar Bentley Little’ın 2015 yılında yayımlanan korku ve gerilim romanı The Consultant’tan uyarlanan dizi, patron ve çalışanlar arasındaki karanlık ilişkileri gözler önüne seriyor.

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, çalışanların ondan kesinlikle nefret edeceği aşikâr olan Regus Patoff (Christoph Waltz) karakterini izleyiciyle tanıştırıyor. Tanıtımda Regus, çalışanların kişisel alanlarını işgal ederken, ürkütücü davranışlar yaparak onları tuhaf durumların içine sokuyor.

The Consultant Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gerilim ve kara mizah türlerini bir araya getirmeye hazırlanan uyarlama; kanlı mesajlar, adam kaçırma, komplolar gibi birçok karanlık unsuru da bünyesinde barındırıyor.

Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı koltuğunda oturan Tony Basgallop; ürkütücü hikâyeler konusunda deneyimlere sahip. Apple TV+’ın sevilen korku dizisi Servant’ta da imzası bulunan Basgallop ayrıca Hotel Babylon ve 24: Live Another Day ile de tanınıyor.

The Consultant - Fragmanı Christoph Waltz

- Reklam -

The Great ve WandaVision’daki performansıyla üç defa Primetime Emmy’e aday gösterien Matt Shakman da dizide yapımcı olarak görev alan isimler arasında. Shakman aynı zamanda The Consultant’ın ilk bölümünde de yönetmen koltuğunda oturuyor.

The Consultant’ın oyuncu kadrosunda Walt’a Nat Wolff (The Stand), Brittany O’Grady (The White Lotus), Aimee Carrero (The Menu), Sloane Avery (Physical) ve Michael Charles Vaccaro (For All Mankind) eşlik ediyor.

Prime Video, çoğu yapımında izlediği yayın politikasından vazgeçerek yeni dizisinde tüm sezonu tek seferde izleyicilerle buluşturmayı tercih ediyor.

The Consultant Dizi

The Consultant dizisinin tüm bölümleri 24 Şubat 2023 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Yayınlanan fragmanı siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wednesday Dizisi Amazon İddiaları

“Wednesday” Dizisi Amazon’a Geçiyor İddialarına Netflix’ten Yalanlama

Roket: Türkiye'nin İlk Bilimkurgu Öykü Dergisi Çıktı

Türkiye’nin İlk Bilimkurgu Öykü Dergisi Roket Yayın Hayatına Başladı