in

The Crown 5. ve 6. Sezonlarında Olivia Williams, Cornwall Düşesi’ne Hayat Verecek

The Crown 5. ve 6. sezonları için yeni bir oyuncu daha belli oldu. İngiliz aktris Olivia Williams, Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles’ı canlandıracak.

The Crown 5. ve 6. Sezon Olivia Williams
- Reklam -
- Reklam -

The Crown 5. ve 6. sezonlarında İngiliz oyuncu Olivia Williams, Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles’i oynayacak. Williams rolü 3. ve 4. sezonlarda üstlenen Emerald Fennel’dan devralacak.

Netflix henüz iddialarla ilgili konuşmadı fakat Radio Times’ın kaynaklarına göre Williams ve Dominic West ekran testi için bir araya geldi bile. West’in yeni sezonlarda Prens Charles’i oynayacağı geçen haftalarda duyurulmuştu.

Olivia Williams son olarak Oscar kazananı The Father filminde boy göstermişti. Ayrıca An Education ve Rushmore gibi yapımlarla da tanınan aktris şimdilerde Joss Whedon imzalı bilimkurgu dizisi The Nevers’ta oynuyor.

- Reklam -

The Crown’ın çehresi 5. sezonla birlikte ikinci kez değişecek. Netflix hâlihazırda pek çok önemli rolün yeni oyuncularını açıklamıştı. Harry Potter filmlerinde Dolores Umbridge karakteriyle milyonların gönlünü fetheden Imelda Staunton’un, Kraliçe İkinci Elizabeth’i canlandıran üçüncü aktris olacağı duyurulmuştu. Kraliçe’yi Staunton’dan önce Olivia Colman ve Claire Foy canlandırdı.

The Crown 5. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

The Crown 5. Sezon

Dizinin yeni sezonunda Prenses Margaret’i Phantom Thread’ın yıldızı Lesley Manville canlandıracak ve Prenses Diana rolü de Elizabeth Debicki’ye ait olacak.

- Reklam -

The Crown’la ilgili en güncel dedikodu da İşçi Partisi Başbakan’ı Tony Blair rolünün Andrew Scott’a gitmesi ihtimali. Sherlock’ta Moriarty, Fleabag’ta Rahip rolleriyle tanınan ünlü oyuncuyla ilgili resmi açıklama henüz gelmedi.

İngiliz hükûmeti geçen aylarda The Crown dizisiyle ilgili endişeleri olduğunu açıklamış, seyircilerin yapımın belgesel değil kurmaca bir dizi olduğunu hatırlamaları gerektiğini istemişti. Yeni sezonunda Birleşik Krallık’ın son 20 yılını anlatacak olan dizi, tercihleriyle Hükümeti daha da kızdırabilir. Beşinci sezonda Prenses Diana’nın vefatı ve Prens Charles’ın ikinci evliliği işlenecek. Netflix’ten, dizinin kurmaca olduğunu hatırlatma çağrısına herhangi bir yanıt gelmiş değil.

Olivia Williams sizce Düşes Camilla Parker Bowles için iyi bir tercih mi? The Crown’ın son iki sezondan beklentileriniz neler? Yorum ve düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Radio Times

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pan'ın Labirenti İncelemesi

Pan’ın Labirenti İncelemesi: Tekinsiz, Gerçekçi ve Acımasız Bir Masal

Thanos vs Juggernaut

Thanos vs Juggernaut: Dövüşü Kim Kazanır?