in , ,

The Cuphead Show 2. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Oyun Uyarlaması Yola Devam Ediyor

The Cuphead Show 2. sezon onayı aldı. Netflix’in popüler video oyun uyarlaması, macerasına yeni bölümleri ile devam edecek.

The Cuphead Show 2. Sezon Onayı netflix
The Cuphead Show! (L to R) Tru Valentino as Cuphead and Frank Todaro as Mugman in The Cuphead Show! Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2022
- Reklam -
- Reklam -

The Cuphead Show 2. sezon için resmi onayı aldı. Kısa sürede ses getiren bağımsız oyunun animasyon dizi uyarlaması Netflix ile yola devam ediyor.

Studio MDHR tarafından geliştirilip yayınlanan 2017 tarihli Cuphead: Don’t Deal with the Devil oyunu, retro tasarımı ve zorlu oynanışıyla adından çokça söz ettirmişti. Cuphead ve kardeşi Mugman’ın şeytanla mücadelesini konu alan yapım kendisine has bir oyuncu kitlesi yakalayarak Netflix’in dikkatini çekti.

Arcane ve Castlevania gibi video oyun uyarlamalarıyla başarılı işlere imza atan platform rotasını Cuphead’den yana kırdı.

- Reklam -

Dijital yayın devi, hızlı bir geliştirme sürecinin ardından The Cuphead Show’u duyurdu. Oyundaki kahramanların maceralarını konu alan yapım 18 Şubat 2022’de ilk sezonu ile görücüye çıktı. Toplamda 12 bölümden oluşan ilk sezon genellikle ortalama puanlar aldı. Ancak Netflix, animasyonun yeni sezonunu onaylamak için fazla beklemedi.

The Cuphead Show 2. Sezon 2022 Yazında İzleyicilerle Buluşacak

Dizinin izleyicileri, 2. sezon onayının yanı sıra yeni bölümlerin yayın tarihini de kabaca öğrenmiş oldu. Studio MDHR paylaştığı gönderide The Cuphead Show’un 2. sezon bölümleri ile 2022 yazında Netflix’te olacağını duyurdu.

Öte yandan dizinin sanat ekibinde yer alan Nick Lauer’ın açıklamasına göre, ortada bir “yeni sezon siparişi” yok. 2. sezon olarak duyurulan bölümler, aslında yalnızca ilk sezonun ikinci kısmı. Tüm bölümler tek bir sezon olarak tasarlanıp hazırlandı. Yeni bölümler için izleyicilerin fazla beklemeyecek olmasının ardında yatan sebep de bu olarak gösteriliyor.

Lauer, “İnsanlara adil olarak ödeme yapılması gerektiğini düşünüyorum,diyerek Netflix’in bu kararı almasının ardında yatan nedeni de üstü kapalı bir şekilde işaret etmekten çekinmiyor.

12 dakikalık 12 bölümden animasyon dizisinde Cuphead karakterini Tru Valentino ve Mugman karakterini Frank Todaro seslendiriyor. 1. sezon seslendirmen kadrosunda yer alan bir diğer isim ise komedyen Wayne Brady. Brady yapımda Devil’s Casino’nun yöneticisi King Dice’a hayat veriyor.

The Cuphead Show 2. Sezon Onayı netflix

- Reklam -

Yapımda yer alan diğer sanatçılar şu şekilde: Joe Hanna, Cosmo Segurson, David Wasson, Grey Griffin, Andrew Morgado, Jim Conroy, Chris Wylde, Christina Milizia, Wayne Brady, Rick Zieff ve Gary Anthony Williams.

Dizi uyarlaması, Cuphead ve Mugman’ın, Şeytan ve onun hizmetkârlarına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Yapımın yönetmenliğini Clay Morrow (Mickey Mouse, Kick Buttowski) ve Adam Paloian (SpongeBob SquarePants) üstleniyor.

Yeni Cuphead Oyunu da Yolda

Öte yandan yeni Cuphead oyunu The Delicious Last Course’un da 30 Haziran 2022 tarihinde yayınlanması bekleniyor. Görünüşe göre bu yaz Cuphead hayranları için bir hayli dolu geçecek.

Siz oyun uyarlamasını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

IMDb Top 250 sıralama algoritma güncelleme

IMDb Top 250 Algoritması Güncellendi: Amerikalı Olmayan Kullanıcıların Oyları Daha Az Etkili Olacak

Fullmetal Alchemist 2 devam filmi fragman

Fullmetal Alchemist Yeni Devam Filmleri ile Live-Action Dünyasını Genişletecek