in

“Everything Everywhere All At Once” Yönetmenleri Star Wars Evreninde

The Daniels, Oscar ödüllerinden sonra ilk projelerine karar verdi. İkili, Star Wars evreninde geçen “Skeleton Crew” dizisinde yönetmenlik üstlenecek.

The Daniels Star Wars Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Daniels olarak da bilinen Daniel Scheinert ve Daniel Kwan ikilisi, Everything Everywhere All At Once filmiyle 7 dalda Oscar kazandıktan sonra yeni bir proje için kolları sıvadı. Ödüllü sanatçılar, Star Wars: Skeleton Crew dizisi için bir bölüm yönetecek.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Everything Everywhere All At Once’ın ardındaki ikili özgün tarzlarını çok, çok uzaklardaki bir galaksiye taşımaya hazırlanıyor. İkili, yakın gelecekte Disney+ üzerinden yayınlanacak Yıldız Savaşları dizisi Skeleton Crew’un en az bir bölümünde yönetmen koltuğuna geçecek.

En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Özgün Senaryo dalları dahil 7 kategoride aldıkları ödüllerle Akademi Ödülleri’ne damgasını vuran The Daniels’ın sıradaki projesi merakla bekleniyordu.

- Reklam -

Star Wars: Skeleton Crew dizisi disney plus

The Daniels “Star Wars” Dizisinden Önce de Bazı TV Yapımlarına İmza Atmıştı

Daniel Kwan ve Daniel Scheinert, 2016’daki ilk uzun metrajlı filmleri Swiss Army Man’den önce Adult Swim ve Comedy Central için çeşitli TV komedilerinde görev almışlardı. Children’s Hospital ve the Law and Order: SVU’nun bir parodisi olan NTSF:SD:SUV bunlardan birisiydi.

Kwan, FX’in Marvel dizisi Legion’da bir bölüm yönetirken Scheinert da Kirsten Dunst’ın Showtime dizisi On Becoming a God in Central Florida’da yönetmenlik deneyimi yaşama fırsatı bulmuştu. Geçen yaz ise Showtime komedisi Mason’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini yapmak üzere bir projeye dahil olacakları duyurulmuştu. Ancak bu proje, Universal’ın The Daniels ile imzaladığı 5 yıllık özel anlaşmanın ardından rafa kaldırılmıştı.

Star Wars: Skeleton Crew ile birlikte The Daniels bir bölümlüğüne de olsa tekrar dizi dünyasına adım atmış olacak.

- Reklam -

The Daniels Star Wars Dizisi Skeleton Crew

Skeleton Crew dizisi, galaksinin uzak köşelerinde kaybolmuş ve eve dönüş yolunu arayan dört çocuğun hikâyesiin konu alıyor. Dizinin yaratıcılığını Spider-Man: No Way Home’un yönetmeni Jon Watts ve senaristi Christopher Ford üstleniyor. Dizinin başrolünde ise Jude Law yer alıyor.

Skeleton Crew dizisinin 2023 yılının sonlarına doğru Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor.

The Daniels’ın Star Wars dizisi için bölüm yönetecek olmaları hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, daha fazla geek içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dunyanin En Uzun Dinozoru

Dünyanın En Uzun Boynuna Sahip Dinozorunun 162 Milyon Yıl Önce Çin’in Kuzeybatısında Yaşadığı Ortaya Çıktı

Gibi 4. Sezon Çıkış Tarihi

Exxen’in Absürt Komedi Dizisi “Gibi” 4. Sezon ile Geri Dönüyor: Çıkış Tarihi Açıklandı