in

Peter Capaldi’li Amazon Dizisi “The Devil’s Hour”, 2. ve 3. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı

The Devil’s Hour 2. ve 3. sezon onayı aldı. İlk sezonu yeni yayınlanan Amazon dizisinin başrolünde, Doctor Who yıldızı Peter Capaldi yer alıyor.

The Devil's Hour 2. ve 3. sezon onayı aldı
- Reklam -
- Reklam -

The Devil’s Hour 2. ve 3. sezon aldı. Başrolünde Peter Capaldi’nin yer aldığı ve Sherlock ile  Dracula’nın yapımcılarının elinden çıkan bilimkurgu soslu psikolojik gerilim dizisi, Amazon Prime Video tarafından en az iki sezonu daha garantiledi.

İlk sezonu 28 Ekim’de yayınlanan 6 bölümlük Amazon Prime dizisi The Devil’s Hour, konusu ve kurgusuyla eleştirmenler tarafından oldukça beğenildi. İzleyiciler tarafından da ilgi gören psikolojik gerilim dizisinin başrollerinde Peter Capaldi ve Jessica Raine rol alıyor. Dizinin konusu, her gece tam olarak saat 03.33’te uyanan Lucy’nin yaşadığı sorunlar ve uzun zamandır hayatındaki hiçbir şeye anlam verememe üzerine çıktığı gizemli yolculuğu konu ediniyor. Aradığı cevaplar onu bir dizi acımasız cinayetin sonuna ve falcı niteliğindeki seri katil olan Gideon’a götürüyordu.

İşte şimdi, dizinin yayınlanışının üzerinden henüz bir ay geçmeden sevindirici haber geldi ve maceranın 2 sezon daha devam edeceği duyuruldu. The Devil’s Hour 2. sezon çekimlerinin gelecek yılın başlarında başlayacağı ve oyuncu kadrosunun çoğunun geri döneceği de belirtildi.

- Reklam -

Geri dönen oyuncular arasında Jessica Raine ve Peter Capaldi dışında Nikesh Patel, Phil Dunster, Meera Syal ve Benjamin Chivers yer alıyor. Ayrıca 2. sezonla birlikte diziye yeni karakterlerin katılacağı da ifade ediliyor.

The Devil’s Hour 2. ve 3. Sezon Onayı

Dizinin yeni sezonu, seri katil Gideon’ı hayal etmediği şekillerde avlayan Lucy Chambers’ın hikâyesini devam ettirecek. Gideon’ın gerçek niyeti, Lucy’yi zor bir şeytani gücü durdurma görevine dahil etmeye çalışırken 2. sezonda daha da belirginleşecek gibi duruyor.

The Devil’s Hour 2. ve 3. Sezon Ayrı Ayrı Çekilecek

Amazon Studios UK Originals’ın başkanı Dan Grabiner, yeni sezon onaylarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“İzleyicilerin The Devil’s Hour’a ilgilerinden heyecan duyuyoruz ve bu akıllara durgunluk veren hikâyenin bir sonraki sezonunu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Hayranlar, dizinin ilk yaratıcısı Tom Moran’ın bu olağanüstü destanında çok daha fazla dönüş ve dönüş bekleyebilir ve Jessica Raine ve Peter Capaldi liderliğindeki son derece yetenekli oyuncu kadromuzu tekrar ağırlayabilirler.”

- Reklam -

Hartswood Films’in yönetici yapımcısı ve CEO’su Sue Vertue da, Lucy’nin hikâyesini en az iki sezon daha sürdürme şansları olduğu için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

“Tom Moran ve ihtişamlı beyni hepimiz için çok daha fazlasını planladı. Bu dizi her zaman üç sezonluk bir macera olarak düşünülmüştü. Artık heyecan verici bir yolculuk olacak.”

The Devil's Hour 2. ve 3. sezon onayı aldı

Çekimlerine gelecek yılın başlarında başlayacak ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

The Devil’s Hour’ın ilk sezonunu izlediniz mi? Diziyi nasıl buldunuz? İki yeni sezon onayı hakkındaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Moviesr

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Indiana Jones 5 Harrison Ford Geçclik

“Indiana Jones 5” Filminin Açılış Sahnesi, Dijital Olarak ‘Gençleştirilmiş’ Bir Harrison Ford’a Ev Sahipliği Yapacak

50 Maddede Korku Sineması - Uğur Kılınç

Korku Sinemasının Doğuşundan Günümüze Geliş Sürecini İnceleyen “50 Maddede Korku Sineması” Çıktı