in ,

Peter Capaldi’yi Bir Kez Daha Zamanda Yolculuğa Çıkartan “The Devil’s Hour” Dizisinden Fragman

The Devil’s Hour fragmanı yayınlandı. Doctor Who’nun yıldızı Peter Capaldi, bir kez daha zamanda yolculuk etmeye hazırlanıyor.

The Devil's Hour fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Devil’s Hour fragmanı paylaşıldı. Peter Capaldi, bu defa zamanda yolculuk temalı bir gerilim dizisinde başrolü üstlenecek. Yapım, Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak.

Doctor Who dizisinde on ikinci Doktor’u canlandıran Peter Capaldi, Prime Video’nun yakında çıkacak drama-gerilim dizisi The Devil’s Hour’da başka bir zaman lordu rolünü oynamaya hazırlanıyor. Ancak yeni dizisinde zaman yolcusu olmasının yanı sıra hem cinayet takıntılı hem de falcı olduğu iddia edilen Gideon karakterine hayat verecek. Yeni mini dizide kendisine Lucy rolünde Jessica Raine eşlik edecek.

Yeni yayınlanan fragmanda hapiste olduğu görülen Gideon, korkmuş Lucy Chambers’a (Jessica Raine) rüyaların ve anıların nasıl birbirine bağlı olduğunu ve bazen “hayatı kendisine ait değil” gibi hissettiğini açıklıyor.

- Reklam -

The Devil's Hour fragmanı

Lucy her gece tam olarak saat 3:33’te uyanır ve annesinin kötüleşen sağlığı, oğlunun duygusal olarak ulaşılmazlığı ve umutsuzca aradığı korkunç cinayetlerin izi de dahil olmak üzere tuhaf vizyonlarına ve son zamanlardaki garip olaylara anlam vermekte zorlanır. “Zamanla çarpık bir ilişkisi” olan Gideon, Lucy’nin sefilce aradığı cevapları bulmasına yardım eder… Ama gerçekten de öyle midir? Gideon’ın bir oyun oynayıp oynamadığı belirsizdir.

Dizide Capaldi ve Raine dışında cinayeti araştıran iki polis memuru olarak Nikesh Patel (Four Weddings and a Funeral) ve Alex Ferns (Andor) yer alıyor. Diğer oyuncular arasında Phil Dunster, Cecilia Blair, Thomas Dominique, Rhiannon Harper-Rafferty, Benjamin Chivers, Talia Walker ve Isaac Money gibi isimler yer alıyor. Tom Moran tarafından yaratılan altı bölümlük İngiliz drama-gerilim filminin yürütücü yapımcılığını Steven Moffat üstleniyor.

Dizi için yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Devil’s Hour Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Peter Capaldi daha önce RadioTimes’a verdiği söyleşide, dizinin doğasının şaşırtıcı derecede acımasız olduğunu ve bunun oldukça eğlenceli olabileceğini açıklamıştı.

“Her şey senaryolarla başlar. Tom Moran’ın senaryoları harika ve yaratıcıydı ve özünde çok parlak bir fikirdi. Jess, Gideon’In kesinlikle hedef aldığı bir karakteri oynuyor. Onun için geliyor, çocuğu için geliyor, durdurulamayacak. Ama bunu yapmasının nedeni düşündüğünüz gibi değil… ya da belki de öyledir…”

Yeni mini dizi, 28 Ekim 2022 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Peter Capaldi’nin başrolünde yer aldığı yeni mini dizinin fragmanını sizler nasıl buldunuz? İzlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

True Detective: Night Country Oyuncu Ekibi

True Detective’in Yeni Sezon Kadrosuna Christopher Eccleston ve Fiona Shaw Dahil Yeni İsimler Katıldı

kehanet uygar özdemir aylık öykü seçkisi

Aylık Öykü Seçkisi’nin 153. Sayısı Yayında: “Kehanet Öyküleri”