in , ,

Netflix’in Popüler Animasyon Dizisi “The Dragon Prince”ın 4. Sezonundan İlk Fragman

The Dragon Prince 4. sezonun ilk fragmanı görücüye çıktı. Netflix’in popüler animasyon dizisi, maceralarına yeni bölümleri ile devam etmeye hazırlanıyor.

The Dragon Prince 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Dragon Prince 4. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix, popüler animasyon dizinin merakla beklenen yeni sezonuyla ilgili detayları bu yılki New York Comic-Con etkinliğinde, çıkış tarihiyle birlikte paylaştı.

İlk sezonu 2018 yılının sonlarına doğru başlayan ve şimdiye dek 3 sezonu yayınlanan Ejderhalar Prensi, 2020’de toplamda 7 sezon sürecek şekilde onay aldı.

Yeni sezon için paylaşılan fragman, animasyon dizisi karakterlerinin ve Xadia dünyasının iki yıl boyunca yaşadığı değişim miktarına odaklanıyor. Başroller Ezran, Callum ve Rayla ana sahnede yer alırken, görüntüler aynı zamanda yapımın büyük kötü ismi Startouch Elf Aaravos hakkında daha fazla bilgi veriyor. Viren’in planlarının arkasındaki kukla ustası olarak ortaya çıkan kötü adam, görünüşe göre büyücüyü diriltmeyi başardı. Bu dinamiğin The Dragon Prince 4. sezonun hikâyesini nasıl etkileyeceği henüz belli değil.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Dragon Prince 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hayranların favorisi olan ay gölgesi elfi, şimdilik 4. sezon tanıtımlarında büyük ölçüde yer almadığından, Rayla’la ne olduğu konusu birçok hayranın kafasındaki bir soru olarak yer ediniyor. Callum ve Ezran bile, en son Viren’in bir kozaya kapatılmış keşfini araştırmak için gizlice kaçarken görüldüğü için arkadaşlarına ve yol arkadaşlarına ne olduğunu merak ediyor.

Dizinin ortak yaratıcılarından Aaron Ehasz, Through the Moon adlı kitabı okumayan izleyicileri de düşündüklerini ve yeni sezonu buna göre kurguladıklarını dile getirdi. Ehasz, 4. sezonunun oldukça heyecanlı bir açılış  yapacağını ve karakterlerin gezinmesi için yeni bir merkezi sorun olduğunu açıkladı.

- Reklam -

The Dragon Prince 4. Sezon Fragmanı

Yayınlanan fragmanla birlikte dizinin 4. sezonunun, tüm bölümleri ile 3 Kasım 2022’de Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı da ortaya çıktı.

The Dragon Prince 4. sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Sonunda Rayla ya öff rahatladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Keanu Reeves The Devil in the White City ayrılık

Keanu Reeves, “The Devil in the White City” Dizisinden Ayrıldı

The Wheel of Time 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Zaman Çarkı Dizisinin 2. Sezonundan İlk Tanıtım Yayınlandı