in , ,

The Dragon Prince’ın 4. Sezonundan Yeni Klip: Ejderhalar Prensi Macerası Devam Ediyor

The Dragon Prince 4. sezonundan yeni bir klip yayınlandı. Netflix’in sevilen çizgi dizisi Ejderhalar Prensi, 7 sezon sürecek.

The Dragon Prince 4. Sezon için Yeni Klip
- Reklam -
- Reklam -

The Dragon Prince 4. sezon için yeni bir klip yayınlandı. Netflix’in sevilen animasyon yapımı, Ejderhalar Prensi macerasını yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.

Yeni The Dragon Prince 4. sezon görüntüleri, 3. sezon finalinden sonra büyük bir zaman atlaması yapıyor ve Viren’ın dirilişini gösteriyor. İlk olarak 2018’de Netflix üzerinden yayınlanan dizi, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden oldukça olumlu tepkiler aldı. Aaron Ehasz ve Justin Richmond tarafından yaratılan seri, duygusal anlatımı, senaryosu ve çarpıcı animasyonu ile dikkatleri üzerine çekti. Sonuç olarak Ejderhalar Prensi, Rotten Tomatoes’da üç sezonunun tamamında %100’lük bir izleyici puanı aldı.

Fantastik macera, insanlar ve Xadia’nın büyülü varlıkları arasındaki bir savaşa odaklanıyor. Ejderha Kral öldürüldükten ve Prens’in yumurtası sözde yok edildikten sonra, elfler insan kraldan intikam almak için yola çıkarlar. Ancak genç prensler Callum ve Ezran, Ay Gölgesi Elfi Rayla ile beraber, Ejderha Prens’in yumurtasının yok olmadığını ortaya çıkartır. Kasım 2019’da yayınlanan 3. sezon, grubun yumurtadan çıkmış Ejderha Prensi Zym’i Xadia’ya iade etmesini konu almıştı.

- Reklam -

The Dragon Prince 4. sezondan yakın zamanda yayınlanan bir klip, 3. sezonun sonundan sonra önemli bir zaman atlamasını ortaya koyuyor. Video, Viren’ın kızı Claudia’nın kara büyücüyü dirilttiği 3. sezonun son anlarını tekrar ediyor. Ancak sahne uzuyor ve Viren’ın iki yıldır ölü olduğu ortaya çıkıyor. Klipteki ikinci kısa sahnede biraz daha yaşlı, Katolis Kalesi’nde yaşayan ve yeni bir saç kesimi yapan Callum görülüyor.

Yayınlanan yeni görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Dragon Prince 4. Sezon Klip | İZLE

YouTube video

(Yayınlanan videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dragon Prince’in 4. sezonu, bir önceki sezonda olduğu gibi kasım ayında yayınlanacak ve Xadia’nın kontrolünü ele geçirmeye çalışırken Aaravos ile çok sezonlu bir hikâye yayına başlayacak. Claudia babasını diriltmiş olsa da, Aaravos’u bilinmeyen bir hapishaneden kurtaramazlarsa Viren’ın sadece 30 günlük bir zaman dilimi olacak. Claudia, babasını kurtarmak için zamana karşı yarışmalı, kahramanlar ise onu durdurmak için ellerinden geleni yapmalıdır. Bu arada Ezran, yanında Soren ve Corvus ile Katolis Kralı olarak tahta geri çıktığını da hatırlatalım.

The Dragon Prince’in ilk 3 sezonunu nasıl bulmuştunuz? Maceranın devamından neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Yalnız klibin yarısı Calum un şebekliğini içeriyordu sadece.Ezran ve Rayla yı gösterselerdi daha çok memnun olurdum gardiyan ile garip muhabbete.

  2. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Belki ilk sezon tam olarak karakterlere ısınmaya alıştığımız için düşük ama 2 ve 3. sezonlar ile yüksek ilgi alan Ejderha Prensi, bu sezon ile çıtayı daha da yükseltecek, video gerçi pek bir sürpriz bozanlık yapmasada şu gizemli Büyücüye daha çok odaklanması kesin.
    Sadece 4 değil, zaten baştan planlanmış demişti yapımcılar 6 yada 7 sezon diye, bu Kasım’da iyi bir sezon ve sonrasında daha iyi sezonlar ile güzel bir final yapacağına kesin gözle bakıyorum :100::100::+1:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

X-Men '97: İlk Görseller ve Çıkış Tarihi

“X-Men ’97″den İlk Görseller ve Çıkış Tarihi (Henüz Başlamadan 2. Sezon Onayı Aldı)

Tales of the Walking Dead fragmanı yürüyen ölüler dizisi ilk bakış

Tales of the Walking Dead’e Detaylı Bakış: Yeni Yürüyen Ölüler Dizisinden Fragman Paylaşıldı