in

Emily Blunt’ın Başrolünde Yer Aldığı Western Dizisi “The English”ten İlk Bakış Görselleri Paylaşıldı

The English ilk bakış görselleri görücüye çıktı. Emily Blunt’ın başrol olduğu western dizisi, BBC ve Amazon Prime Video ortaklığında çekildi.

the english ilk bakış
- Reklam -
- Reklam -

The English dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Western türündeki yapımın başrolünde Emily Blunt yer alıyor.

Yönetmen ve senarist koltuklarında Black Earth Rising, The Honourable Woman ve Shadow Line gibi yapımlarla tanınan Hugo Blick’in yer aldığı mini dizi, toplamda 6 bölümden oluşuyor.

2 defa BAFTA’ya aday olan ve Edge of Tomorrow, The Devil Wears Prada, A Quiet Place, Mary Poppins Returns gibi yapımlarla tanınan Emily Blunt mini dizide Leydi Cornelia Locke karakterini canlandırıyor.

- Reklam -

the english ilk bakış görselleri

1890’lı yılların Orta Amerika’sında geçen dizide Cornelia Locke, aristokrat bir İngiliz kadını olarak tanımlanıyor. Yapımda Blunt’a Eli Whipp (Spencer), Ciarán Hinds (Belfast), Toby Jones (Tinker Tailor Soldier Spy, The Hunger Games), Chaske Spencer (Shouting Secrets, The Twilight Saga) Stephen Rea (The Shadow Line, The Honourable Woman), Valerie Pachner (A Hidden Life, The Kingsman) gibi isimler eşlik ediyor.

The English Dizisi Kimlik ve İntikam Temalarına Odaklanıyor

Drama ve western türlerindeki dizi, The Honorable Woman’ı da çeken Mediawan’ın sahibi olduğu Drama Republic tarafından All3Media International ile ortaklaşa üretiliyor.

The English dizisi, kimlik ve intikam temaları üzerinden şekilleniyor. Irk, aşk ve güç gibi başlıklarla odak alanını genişletiyor.

the english amazon bbc

Amazon Studios ve BBC ortak yapımı olan dizi, Orta Amerika’dan geçmek zorunda kalan iki insanın hikâyesini konu alıyor. Dizide Blunt, oğlunun ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adamın peşinden tehlikeli topraklarda uzun bir yolculuğa çıkıyor.

- Reklam -

Başrol Emily Blunt ayrıca Greg Brenman ile birlikte dizinin yapımcıları arasında da yer alıyor. Tek sezon ve mini dizi olarak tasarlanan yapım, bu sonbaharda izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

amazon dizisi yeni

The English dizisi Kasım 2022 tarihi itibarıyla İngiltere’de BBC Two ve BBC iPlayer üzerinden yayınlanacak. Geri kalan birçok ülkede ise yapımı Amazon Prime Video üzerinden dijital ortamda izlemek mümkün olabilecek. Dizinin Prime Video’nun Türkiye kütüphanesine eklenip eklenmeyeceği ise şu an için bilinmiyor. All3 Media International yapımın uluslararası haklarını elinde bulunduruyor.

emily blunt

the english dizi

Siz ilk bakış görsellerini nasıl buldunuz? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Insider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bilgisayar korsanlari uydu film

Bilgisayar Korsanları, Devre Dışı Kalmış Bir Uyduyu Ele Geçirerek Film Yayınladı

orta çağ tedavi yöntemleri el yazması

Salamura Edilmiş Baykuştan Salyangozla Doldurulan Yavru Köpeğe… Orta Çağ’ın İlginç Tedavi Yöntemleri Dijitale Aktarıldı