in ,

Ünlü Animasyon Serisi “The Fairly OddParents” Live-Action Dizi Oluyor

The Fairly OddParents serisi live-action dizi uyarlamasına kavuşuyor. Paramount+ yapım için çıkış tarihini duyurdu.

The Fairly OddParents dizi
- Reklam -
- Reklam -

The Fairly OddParents live-action dizi uyarlamasına kavuşuyor. Nickelodeon yapımı seri, dijital yayın platformu Paramount+ ile animasyon formatından dizeye geçiyor. Yapımın 2022 yılının ilk çeyreğinde yayına başlaması planlanıyor.

2001 – 2017 yılları arasında 10 sezon ve 159 bölümden oluşan The Fairly OddParents (Ailem Bir Acayip) adlı çizgi dizi, live-action bir uyarlama ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Serinin yapımcısı ve uygulayıcı yapımcılarından biri olan Christopher J. Nowak, bir Instagram gönderisinde ekipten bazı önemli isimleri de etiketleyerek heyecanını şu sözlerle paylaştı:

- Reklam -

“Bu insanlar. Daha önce böyle bir ekip, yazar ve oyuncularla çalışmamıştım. Bu sezon tam anlamıyla bir keyif oldu. Bu ekiple zoru başardık. Martta bu seriyi Paramount+’ta izleyeceğiniz için sabırsızlanıyorum. Samantha Martin’den bahsetmeden geçemem çünkü o olmasaydı seri şimdiki halini alamazdı. Ona daima minnettar kalacağım.”

Butch Hartman tarafından yaratılan Ailem Bir Acayip çizgi film serisi ilk olarak 1998’de Nickelodeon’un Oh Yeah! Cartoons serisi içerisinde yayınlanmıştı. Sonradan kendi başına bir yapım haline gelen çizgi dizi, büyük ilgi görmüş ve 2001 – 2017 yılları arasında 10 sezon boyunca yayınlanmıştı. Çizgi film Timmy Turner adında on yaşındaki bir çocuğun, yanındaki iki periyle birlikte yaşadıklarını konu alıyor.

The Fairly OddParents Serisi Daha Önce de Live-Action Olarak Çekilmişti

Aslında bu yeni dizi, The Fairly OddParents’ı ilk defa gerçek oyunculu olarak izleyeceğimiz yapım olmayacak. 2011 – 2014 yılları arasında üç filmden oluşan gerçek oyunculu bir seri de yayınlanmıştı.

2021 yılının şubat ayında Paramount+ tarafından için gerçek oyunculu bir yeniden yapım planlandığı duyurulmuştu. Haziranda ise serinin prodüksiyon aşamasına girdiği paylaşıldı.

The Fairly OddParents dizi paramount plus

- Reklam -

Yeni dizi, ana olaylardan yıllar sonrasını konu alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Audrey Grace Marshall, Tyler Wladis, Imogen Cohen, Laura Bell, Ryan-James Hatanaka, Daran Norris ve Susanne Blakeslee gibi isimler yer alıyor.

The Fairly OddParents serisiyle birlikte Dora the Explorer için de bir live-action dizi duyurusunun yapıldığını fakat o dönemden beri proje hakkında herhangi bir bilginin paylaşılmadığını da hatırlatalım.

Yeni The Fairly OddParents dizisi bir aksilik olmaması durumunda Mart 2022 tarihinde Paramount+’ta izleyicilerin karşısına çıkacak.

Siz bu seriyi takip ediyor muydunuz? Yeni yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Üç Elma - Burcu Bayer | Haftanın Kitabı #196

Üç Elma – Burcu Bayer | Haftanın Kitabı #196

celil oker kitapları

Polisiye Edebiyatımızın Usta Kalemi Celil Oker’in Külliyatı Yeni Baskılara Kavuştu