in

The Falcon and The Winter Soldier Dizisi 2021’de Gelecek

The Falcon and The Winter Soldier dizisi 2021 yılında gelecek. Disney+ platformunda yayınlanacak olan Marvel yapımı için hazırlıklar sürüyor.

The Falcon and The Winter Soldier Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Disney, Marvel Evreni’nin merakla beklenen The Falcon and the Winter Soldier dizisi için 2021 yılını yayın tarihi açısından hedef gösterdi.

Disney+ platformu bünyesinde yayınlanacak olan bir diğer Marvel Sinematik Evreni yapımı WandaVision dizisinden ilk fragmanın paylaşılmasının ardından gözler The Falcon and the Winter Soldier’a çevrildi. Yeni yapılan açıklamayla dizinin izleyiciyle 2021 yılında buluşacağı resmen onaylandı.

Marvel Stüdyoları, MCU yapımlı içeriklerini Disney’in yayın platformu olan Disney+ için çeşitli projeleriyle resmi olarak genişletme kararı aldı. Önceki MarvelTv projelerinin aksine gelecekteki yapımlar, var olan Marvel karakterlerini içerdiği için gelişmekte olan yeni seriler adına önemli sonuçlara sahip olacak.

- Reklam -

Buna Steve Rogers (Chris Evans) ve rol arkadaşları Sam Wilson (Anthony Mackie) Bucky Barnes (Sebastian Stan) da dahil.

 The Falcon and The Winter Soldier Tarihi

Marvel Stüdyoları’nın açılışını yapacağı ilk Disney+ serisi olacağı düşünülen The Falcon and the Winter Soldier dizisinin 2020’nin ağustos ayında yerini alması bekleniyordu. Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen birçok yapım gibi dizinin çekimlerin birkaç aylığına durdurulması çıkış tarihini geciktirdi.

The Falcon and The Winter Soldier Dizisi Önümüzdeki Yıl Disney+’ta Yayında Olacak

Disney+ uzun zaman sonra hayranları sevindirecek haberi nihayet verdi. Dizinin platformda ne zaman erişilebilir haliyle bulabilecekleri tarih kesinleşti.

Disney+ The Falcon and the Winter Soldier’ın yayın tarihini Marvel içerikli haberlerin yayınlandığı sosyal medya hesabı olan Marvelous Realm aracılığıyla güncellediklerini açıkladı.

İlk gösterim tarihi henüz açıklanmamış olsa da açılış sayfasında her yenileme sonucu tarihlerin hata verdiği 2020-2021 yılları arasında değiştiği görülüyor. Yine de Marvel Sinematik Evreni’nden bu kadar az resmi haber aldığımız böyle bir yılda gayet heyecan verici gelişmeler aktarılıyor.

Falcon and the Winter Soldier’ın 2021 takvimlerindeki yerini almasıyla beraber, Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin WandaVision’ı Marvel Studios’un Disney+ dizi listesine etkili bir şekilde giriş yaptı.

- Reklam -

The Falcon and the Winter Soldier Corona Virüsü

Her iki dizinin yapımı da neredeyse aynı anda başladı. The Falcon and the Winter Soldier projesinin bulunduğumuz küresel kriz çerçevesinde yurt dışında çekim planları yapması, Marvel Stüdyoları’nı sıkı sağlık önlemleri almaya itiyor.

Dizinin yeniden çekim aşaması şuan için Atlanta’da gerçekleşmekte. Bu yılın başlarında çekimlere ara verilmeden önce bitmesine yalnızca dokuz gün kaldığı varsayılıyordu. Ekip şu anda muhtemelen projeyi bitirmek amaçlı yurt dışına gitmeye hazırlanıyor.

Falcon and the Winter Soldier Fragmanı Yakında Gelebilir

Yakın zamanda 72. Emmy Ödülleri’ndeki yeni WandaVision fragmanının çıkışına bakacak olursak Falcon and the Winter Soldier’dan resmi görüntüler çok da uzakta değil gibi görünüyor. Bu doğrultuda gelecek birkaç ay içinde hayranları daha fazla meraklandırmak adına bir fragmanın yayınlanabilme ihtimali bulunuyor.

Falcon and Winter Soldier dizisi için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak Disney+ ve Marvel Stüdyoları’nın diğer içerikler ile birlikte WandaVision dizisiyle üst üste gelmeyeceği ihtimali hayranları biraz olsun rahatlatıyor.

Captain America: Civil War film serisinde ilk defa bir takım haline gelen, Sam ve Bucky ikilisini yeniden bir arada görmek şu an için biraz daha zaman alacak gibi gözüküyor.

Peki siz Falcon & Winter Soldier için heyecanlı mısınız? Yapımdan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Harley Quinn Dizisi 3. Sezon Onayı Aldı

Kaynak: Screen Rant

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    İnşallah güzel olur ya

  2. Avatar for ZekeriyaUnal ZekeriyaUnal dedi ki:

    Sanırım dizide ilk kez Falcon’u Cap’in kalkanı ve kostümüyle göreceğiz. Disney+ bizim buralara ne zaman gelir bilinmez ama izlemek isterimm şahsen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Derry - Stephen King

Derry: Stephen King’in Pennywise’ı da Konuk Ettiği Kurgusal Kasabasında Geçen Eserleri

Tenet 2 - John David Washington

Tenet 2: John David Washington Devam Filmini İstiyor