in ,

The Falcon and the Winter Soldier’ın Super Bowl’a Özel Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı

The Falcon and the Winter Soldier için yeni bir fragman yayınlandı. Super Bowl’a özel hazırlanan görüntüler, ikinci Marvel dizisi hakkında önemli ipuçları veriyor.

The Falcon and the Winter Soldier fragman
- Reklam -
- Reklam -

Disney+, Bucky Barnes ve Sam Wilson’ın maceralarını konu edinecek ikinci Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier için Super Bowl’a özel yeni bir fragman yayınladı.

The Falcon and the Winter Soldier, aslında Marvel Sinematik Evreni için planlanan ilk Disney+ dizisiydi. Ancak Koronavirüs nedeniyle planlar değişti ve yayın takvimi yeniden düzenledi. Böylece WandaVision bu evrene dahil olan ve yayınlanan ilk dizi haline geldi. Neyse ki uzun süredir ertelenen dizi hakkında geçen yıl yapılan Disney’s Investor Day etkinliği ile çıkış tarihi belli oldu ve hatta ilk fragmanı da yayınlandı.

Captain America’nın en yakın iki arkadaşının başrolde yer alacağı dizi, WandaVision’ın finalinden iki hafta sonra Disney+’ta olacak. Haliyle çıkışına az bir süre kala dizi ile ilgili tanıtımlar da hız kazanmış durumda.

- Reklam -

Super Bowl’a özel hazırlanan ve dizi ile ilgili yeni bilgiler ortaya koyan ikinci fragman, Sam ve Bucky arasında bir tür ortağın danışmanlık seansı gibi görünen bir şeyle açılıyor. Fragmanda Daniel Brühl’ün Baron Zemo olarak dönüşü de yer alıyor. Bu sefer çizgi roman karakterinin mor yüz maskesiyle gözüküyor. Ayrıca Captain America: Civil War’dan bu yana Sharon Carter rolüyle Emily Van Camp MCU’daki ilk defa gözüküyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Falcon and the Winter Soldier Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizinin yeni fragmanı ilkine göre çok daha aksiyon dolu ve heyecan verici gözüküyor. The Falcon and the Winter Soldier’ın WandaVision gibi evreni tamamen etkileyecek bir rolde bulunması beklenmiyor. Bu nedenle başrollerinde Sebastian Stan ve Anthony Mackie’nin yer aldığı diziyi heyecanlı bir şekilde bekleyen hayran sayısı da diğerlerine nazaran daha düşük durumda. Ancak bu tarz işlerde sürpriz yapmayı seven Marvel’ın ne gibi yeniliklerle geleceği de merak ediliyor.

- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin ikinci dizisi olacak Falcon & Winter Soldier, 19 Mart 2021 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya sizler yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Sizce ortaya merak uyandırıcı bir macera çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İskoç Masalları - Elizabeth W. Grierson

Perili Masalların Diyarı İskoçya’nın Kapıları Aralanıyor: İskoç Masalları Raflarda

Börü 2039 konusu yayın tarihi alper çağlar

Alper Çağlar’ın Bilimkurgu Dizisi BÖRÜ 2039’un Konusu, Yayın Tarihi ve Diğer Detayları Açıklandı