in ,

Finale Hazırlanan “The Flash”ın 9. Sezonundan İlk Fragman

The Flash 9. sezon fragmanı yayınlandı. Final vermeye hazırlanan The CW dizisinin son sezonuna Arrow rolüyle Stephen Amell konuk oluyor.

The Flash 9. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Flash 9. sezon fragmanı paylaşıldı. Aynı zamanda final sezonu da olan The CW ve Arrowverse dizisi, kalan 13 bölümü ile veda etmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık on yıldır Barry Allen olarak rol alan Grant Gustin, önümüzdeki ay başlayacak olan final sezonuyla son bir kez daha hızcı kostümünü giyiyor. Önceki sezonlardan farklı olarak The Flash’ın son sezonu yalnızca 13 bölümden oluşacak ve bu da onu dizinin tüm akışındaki en kısa sezon yapacak. Gustin’in yanı sıra orijinal geri dönen oyuncular arasında Iris West-Allen rolünde Candice Patton, Caitlin Snow rolünde Danielle Panabaker, Chester P. Runk rolünde Brandon McKnight, Allegra Garcia rolünde Kayla Compton ve Cecile Horton rolünde Danielle Nicolet gibi tanıdık yüzler yer alıyor.

Diziye ilk bakış teaser’ının yayınlanmasından yaklaşık bir ay sonra, sonunda ilk fragmanı da paylaşıldı. Görüntüler, serinin 2023’te resmi olarak en uzun soluklu dizisi olacak ikonik Arrowverse macerasına bir başka önemli bakış sunuyor. Hemen aşağıdan paylaşılan fragmanı izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Flash 9. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Flash 9. sezon için yayınlanan yeni fragman tüm bölümlerden genel bir kolaj sunuyor. Görüntülerde Goldface, Pied Piper ve Hotness’in yanı sıra Jon Cor’un Chillblaine karakteri görülüyor. Richard Harmon, yeni Kaptan Boomerang olarak da bilinen Owen Mercer’ı oynuyor. Ek olarak 9. sezon fragmanı Murmur’un yeni bir Arrowverse versiyonu gibi görünen şeyin hızlı çekimlerini gösteriyor. Ancak elbette görüntülerdeki en önemli şey, Javicia Leslie’nin oynadığı Red Death’e ilk düzgün bakış sağlaması.

Birkaç gün önce duyurulduğu üzere dizinin final sezonunda Stephen Amell bir kez daha Arrow rolünü canlandıracak. Oyuncunun şu anda hangi bölümde ve ne şekilde yapımda yer alacağı bilinmese de, Barry’nin zaman sıçraması ile geçmişe gittiği bir anda kendisiyle karşılaşacağı iddia ediliyor.

Fragmanın yanı sıra final sezonu için yeni bir poster de paylaşıldı.

- Reklam -

The Flash 9. Sezon Poster

The Flash 9. sezon 8 Şubat 2023 Çarşamba günü ilk bölümüyle The CW kanalı üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

The Flash’ı güncel olarak takip ediyor musunuz? Dizinin son sezonuna göz atacak mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Hala devam ettiğini bile bilmiyordum. Ona ayrı şaşırdım dokuz sezon olmasına ayrı şaşırdım.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En son tek özelliği ellerinden çiyuuv ciyuuvv diye ışıklı şeyler atmak olan birini bir saniyede paketleyebilecekken speed mirage ile kafasını karıştırıp! vurarak durdurduğunda izlemeyi bıraktım. :smiley:

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Ben 2.sezonda Zoom’un kimliğinin saçmalığını görünce bıraktım.Yok işte Hunter Zolomon adında bir akıl hastası varmış da Earth-2 da ama Jat Garrick olarak Earth-1 a 'time remnant 'yani zaman kalıntısını göndermiş falan da hani geçmişe gidip getirdin kendi kopyanı sızsın diye Flash ekibine de bunun kendi aklı ve özgür iradesi falan nasıl oluyor?Adamı saldı biraz daha bıraksa orada evlenip çocuk falan yapacaktı.Onu öldürüp kimliğini ortaya çıkardın hadi de sen değilsin ki Frost ablaya aşık olan o kalıntıydı sana ne oluyor?Uzaktan aa güzel kadınmış falan diyerek sen de mi aşık oldun?Ya hepsini geçtim kostümün içinde en fazla 1.75 ve hafif tıknaz birisi olduğu belliydi kimliğini açıklamadan önce de bu abi neredeyse 2 metre slimfit birisi.Yani aklıma hakaret edildiğini düşünerek 3.sezona 2 bakış atıp bıraktım diziyi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şeyyad Hamza Yeni Eser

Türk Edebiyatının Anadolu Sahasındaki İlk Şairlerinden Şeyyad Hamza’nın Bilinmeyen Bir Eseri Bulundu

James Webb Uzay Teleskobu Gezegen Keşfi

James Webb Uzay Teleskobu İlk Gezegenini 41 Işık Yılı Uzakta Buldu: Neredeyse Dünya Büyüklüğünde