in

The Flash Dizisinin 9. Sezon ile Final Yapacağı Kesinleşti

The Flash 9. sezon ile final yapacak. Arrowverse’ün sevilen uzun soluklu dizisi, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

The Flash 9. Sezon final
- Reklam -
- Reklam -

The Flash 9. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. DC’nin ikonik karakterlerinden Barry Allen, uzun soluklu ekran macerasına veda edecek.

The CW ve Warner Bros. TV, The Flash dizisinin 2023’te başlayacak olan 9. sezonunun final olacağını resmen onayladı. The CW kanalı 2012’den beri baş yapımcı Greg Berlanti’nin yarattığı Arrowverse dizileri ile tanınıyor. 2022 kanal için biraz tartışmalı bir yıl olurken, The CW hâlâ 2022-2023 sezonu için birkaç DC dizisini yayınlamaya devam edecek.

Batwoman, Legends of Tomorrow ve Naomi dizileri bu yılın başlarında iptal edilirken, The Flash’ın yeni sezonu onay alan iki diziden biriydi. Diğeri de Superman & Lois’in 3. sezonuydu. The Flash şu an için The CW’deki en uzun soluklu Arrowverse dizisi olduğundan, 9. sezonun final olup olmayacağı ya da en azından bir sezon daha devam edip etmeyeceği merak ediliyordu.

- Reklam -

Birkaç aylık bekleyişten sonra karar çıktı ve The CW, 13 bölümden oluşacak 9. sezonun Arrowverse dizisinin sonu olacağını duyurdu.

The Flash 9. Sezon 13 Bölümden Oluşacak

The Flash 9. Sezon final

Dizinin başındaki isim olan Eric Wallace, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dokuz sezon! İzleyicileri duygu, mizah ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarırken Central City’yi kurtarmak için 9 yıl boyunca çalıştık. Ve şimdi Barry Allen son koşusu için hazır. Pek çok harika insan yeteneklerini ve zamanını bu diziyi hazırlamak için harcadı. Bu yüzden, heyecan verici final sezonumuzla dizinin inanılmaz mirasını onurlandırmaya hazırlanırken, olağanüstü oyuncu kadromuza, yazarlarımıza, yapımcılarımıza ve ekibimize her gün için teşekkür etmek istiyorum. The Flash’ı dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler için unutulmaz bir deneyim haline getirmeye yardımcı oldular.”

- Reklam -

Her sezonu 20’ye yakın bölüm süren The Flash’ın 9. ve final sezonunun neden sadece 13 bölüm süreceği açıklanmadı. Ocak 2022’de başrol Grant Gustin’in 9. sezon için imza attığı duyurulduğunda o gün için 15 bölümlük bir anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Bu durum 9. sezonun daha kısa olacağına dair bir ipucuydu.

The Flash’ın final sezonu, 2023 yılında yayınlanmaya başlayacak.

The Flash’ın final yapacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Artık bitirmenin zamanı mıydı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    3.sezonda bıraktım.Dizinin adını The Irıs yapsalar yeriydi yani.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avcı disney plus türkiye dizisi

Disney Plus Türkiye’nin Yeni Suç ve Gerilim Dizisinden İlk Kareler Paylaşıldı

Sandman: Uvertür - Neil Gaiman

Sandman: Uvertür – Neil Gaiman’ın Orijinal Serinin Öncesini Anlatan Macerası Türkçede