in ,

The Gentlemen Dizi Oluyor: Guy Ritchie Kendi Filmini Ekrana Uyarlıyor

The Gentlemen dizi olarak geliyor. Guy Ritchie tarafından yazılıp yönetilen filmin dizi uyarlaması Miramax TV için hazırlanıyor.

The Gentlemen
- Reklam -
- Reklam -

The Gentlemen dizi formatında gelmeye hazırlanıyor. Miramax TV’nin, kanalın Guy Ritchie tarafından yazılıp yönetildiği ve Matthew McConaughey’in oynadığı yapımdan uyarlayacakları bir dizi projesi üzerinde çalıştığı duyuruldu. Guy Ritchie bu diziyi de yazıp Ivan Atkinson ve Marn Davies’le birlikte projenin uygulayıcı yapımcılığını üstlenecek. Kanalın önemli yapımları arasında yer alması beklenen projeden beklenti büyük gibi görünüyor.

Worldwide Television yetkilisi olan Marc Helwig de The Gentlemen’ın televizyon macerası konusunda oldukça hevesli görünüyor. Kendisi, proje hakkındaki heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Miramax TV, Guy Ritchie projesiyle birlikte ortaklığımıza yeni bir soluk katmaya hazırlanıyor. Kendisi, yıllarca takdir ettiğim, üretken ve özgün bir film yapımcısı. Bu yüzden, The Gentlemen’ın televizyondaki yolculuğunu görecek olmak beni heyecanlandırıyor.”

- Reklam -

The Gentlemen’in hikâyesi, Londra’da yaşayan ve zamanında uyuşturucu imparatorluğu kurmuş Amerikalı Mickey Pearson’ın başından geçenleri anlatıyor. Pearson’ın para konusunda sıkıntıya düştüğü söylentisi yayıldığında gölgelerde bekleyen düşmanlar da ortaya çıkmaya başlıyor. Şantaj, rüşvet ve ihanetin kol gezdiği bir dünyada büyük bir savaş vuku buluyor. Ayrıca filmde Colin Farrell, Charlie Hunnam, Henry Golding ve Hugh Grant gibi isimler de rol alıyor.

The Gentlemen dizi oluyor

The Gentlemen Dizisi İçeriğiyle İlgili Bilgi Verilmedi

Ocak 2020’de vizyona giren film, dünya çapında 115 milyon dolarlık gişe hasılatına ulaşmıştı. Miramax’in yaptığı projenin yayıncılığını STX Entertainment üstlenmişti. Dizi versiyonu merakla beklenen The Gentlemen’ın, Miramax’in ilk uyarlama kararı olmadığını da belirtelim. Kanal ayrıca önemli bir film yapımcısıyla birlikte Mimic yapımının uyarlanacağını da duyurmuştu. Görünen o ki Miramax TV için dizi uyarlamaları yeni dönemde önemli bir rol edinecek.

- Reklam -

Vizyonda önemli bir başarı elde etmiş olsa da sinema filminin diziye uyarlanması bazı riskleri de beraberinde getirecektir. Muhtemelen kanal ve ortaklar da bu durumun farkındadır. Kanalın ve ortakların bu yapımdan beklentisi şimdiden iyice yükselmiş görünüyor. Ne de olsa Ritchie, projenin uygulayıcı yapımcılığını da üstlenecek.

Siz The Gentlemen’i nasıl bulmuştunuz ve Guy Ritchie’nin uyarlama projesinin de benzer bir başarıyı yakalayabileceğini düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* A Fistful of Dollars Dizi Oluyor: Kült Western Filmine Modern Bir Yorum Geliyor

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spotify erişim engeli rtük

Spotify, Erişim Engeli İhtimali ile Karşı Karşıya: RTÜK’ten Uyarı

Çin Mitolojisi Hakkında En Şaşırtıcı 10 Hikâye

Çin Mitolojisi Hakkında En Şaşırtıcı 10 Hikâye