in

80’leri Kült Filmlerinden The Goonies Diziye Uyarlanıyor

The Goonies diziye uyarlanıyor. Our Times adıyla gelecek yapım, buldukları define haritası sonrası hazine arayan bir grup çocuğun maceralarını konu alıyor.

The Goonies dizi our times disney plus
- Reklam -
- Reklam -

The Goonies dizisi geliyor. Türkçeye Define Avcıları olarak çevrilen 80’lerin kült yapımı, Richard Donner, Steven Spielberg ve Chris Columbus imzası taşıyordu. Our Times adıyla gelecek dizi ilk başta Fox için hazırlansa da Disney Plus üzerinden yayınlanacak.

İlk olarak 1985 yılında vizyona giren The Goonies, hazine haritası bulan ve hazineyi bulmak için maceraya atılan bir grup çocuğa odaklanıyordu. Yönetmen koltuğunda Richard Donner’ın oturduğu filmin yapımcılığını Steven Spielberg üstlenmişti. Chris Columbus ise, Spielberg’ün hikâyesine dayanarak Define Avcıları’nın senaryosunu kaleme almıştı.

Film, Oregon’da bir kasabada yaşayan bir grup çocuğun buldukları hazine haritası ile golf sahası olacağı nedeniyle evlerinin yıkılmasını önlemesini konu ediniyor. Çocuklar, tavan arasında buldukları tarihi harita ile efsanevi korsan “Tek Göz Willie”nin definesini aramaya çıkıyorlar. Hazineyi arama yolculukları sırasında sayısız korsan tuzaklarının yanı sıra, polisin aradığı “aile çetesi” “Fratelli”’lerle de mücadele etmek zorunda kalıyorlar.

- Reklam -

Sean Astin, Josh Brolin, Corey Feldman, Martha Plimpton, Ke Huy Quan, Kerri Green, Jeff Cohen, Joe Pantoliano, Robert Davi ve Anne Ramsey gibi oyuncuların yer aldığı 85 yapımı film, görünüşe göre yenilenmiş bir çevrim ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

The Goonies Dizisi Our Times Adıyla Disney Plus Üzerinden Yayınlanacak

The Goonies dizi our times disney plus

Aslında bir süredir geliştirilmekte olan dizi uyarlaması, ilk başta Fox kanalı için hazırlanmıştı. Variety’nin haberine göre Goonies’ten ilham alan yapım, şimdi Our Times adıyla Disney Plus üzerinden yayınlanacak. Yapılan açıklamada, dizinin hazırlanan pilot bölümünün Fox kanalı izleyicileri için oldukça “genç işi” kaldığı belirtildi. Bu nedenle gösteri, Amblin ve The Donner Company tarafından Disney+’ta yer alması için yeniden geliştiriliyor.

Warner Bros. TV’de yönetici başkan yardımcısı ve geliştirme başkanı olan Clancy Collins White, Our Time’a olan inancını dile getirerek şunları söyledi:

- Reklam -

“Disney Plus’ta henüz geliştirme aşamasında olan bir işimiz yoktu. Harika bir hikâye, harika bir pilot, harika bir dizi sayesinde olmayan bir yolu açabilmenin bir yolunu bulduk. Anlaşmanın yapılması biraz zaman aldı. Ancak ilerleyeceğimiz için hepimiz gerçekten çok heyecanlıyız.”

Şu an için dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler henüz açıklanmış değil.

The Goonies’i izlemiş miydiniz? Defince Avcıları’nın dizi formatının nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Çok güzel filmdi, çok sevindim.
    Türleri aynı olmasa bile Stephen King’in romanından uyarlama Stand By Me ve bu filmi çok severim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Charles Dickens The Cricket on the Hearth çizim noel

Charles Dickens’ın Noel Temalı Peri Masalından Orijinal Çizimler İlk Defa Sergilenecek

Kitapsız Üniversite kütüphaneleri

Kitapsız Üniversite ‘Kütüphaneleri’ Gündem Oldu: Türkiye’de Tek Kitabı Bile Olmayan Üniversite Var