in

The Great 2. Sezon Görselleri: Elle Fanning ve Nicholas Hoult’lu Yeni Sezona İlk Bakış

The Great 2. Sezon görselleri yayınlandı. Başrollerini Elle Fanning ve Nicholas Hoult’un paylaştığı dizi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

The Great 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Great 2. sezon ilk bakış görselleri yayınlandı. Elle Fanning ve Nicholas Hoult’un başrollerinde yer aldığı Hulu’nun komedi ve dram yapımının Büyük Katerina’nın iktidara yükselişini tarihsel olmayan bir senaryo ile anlatacak.

The Great aslında ilk başta yaratıcısı ve The Favorite ve Cruella’yı da yazan Tony McNamara tarafından bir sahne oyunu olarak tasarlandı. İlk sezonu Mayıs 2020’de Hulu’da yayınlandıktan sonra, birden fazla Emmy ve Altın Küre adaylığıyla karşılandı.

Maceranın ilk bölümü esas olarak Catherine ve hizmetçisi Marial (Phoebe Fox), danışmanı Count Orlo (Sacha Dhawan) ve General Velementov (Douglas Hodge) da dahil olmak üzere Peter’ı devirmeyi planlayan en yakın müttefiklerine odaklandı. Bu ana hikâye, hazırlamaları gereken çok daha fazla detay olduğu için 2. sezonda da devam edecek gibi görünüyor. The Great’in yeni sezonunda ayrıca Charity Wakefield, Gwilym Lee, Adam Godley, Bayo Gbadamosi ve Katerina’nın annesi Johanna rolünde Gillian Anderson yer alacak.

- Reklam -

Hulu’nun sosyal medya hesaplarında paylaşmasıyla birlikte The Great’in 2. sezonundan ilk görseller gelmiş oldu. Dizinin sonraki sezonuna ilk bakış görsellerinde, Peter ve Velementov’un baş başa bir anı paylaştığını, Katerina’nın kesik bir kafa tuttuğunu, Katerina ve destekçilerinin (Velementov ve Orlo) çakmaklı tabanca kullandıklarını, Catherine ile Marial ve Elizabeth Teyzesi’ni (Belinda Bromilow), Peter’ın Katerina’nın taç giyme töreni mektubunu okuduğunu ve daha fazlası yer alıyor.

The Great 2. Sezon

The Great 2. Sezon 19 Kasım’da Başlıyor

Yayınlanan yeni fotoğraflara ve The Great’in 2. sezonu için diğer tanıtım materyallerine dayanarak, Katerina nihayet taç kıyafetini Rusya’nın imparatorluk tacıyla birlikte giyecek ve resmen tahta oturacak gibi görünüyor. Herkesin kafasındaki en büyük soru ise oraya vardığında gücünü nasıl kullanmaya karar vereceği. Fakat bu yolun her adımında muhalefet olacağı için, II. Katerina’nın iktidara yükselişinin kolay olması beklenmiyor. Orlo, Marial ve Elizabeth kendilerini yeni pozisyonlarda bulacakları için, Büyük Katerina’nın tahta çıkışı da birçok başka güç kaymasıyla birlikte gelecek.

The Great 2. Sezon

- Reklam -

Tüm bunların yanı sıra Katerina’nın hamileliğinin de, yeni sezon boyunca merkezi bir olay noktası olması bekleniyor. Bu durumun Katerina ve Peter’ı hem kişisel hem de politik anlamda etkilemesi bekleniyor. Hamileliği kendisine Peter’dan ve belki başka bir darbe girişiminden bir miktar güvenlik sağlama ihtimalini azaltsa da, dizinin doğası gereği bunun çok hızlı değişebileceği de öngörülüyor.

Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı, toplamda 10 bölümden oluşacak 2. sezonda belli olacak. Yeni sezon 19 Kasım 2021 tarihinde Hulu’da başlayacak.

The Great’in ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Dizi ve Filmleri İzlenme Rakamları

Netflix, Film ve Dizilerinin Toplam İzlenme Rakamlarını Açıkladı

Medici Ailesi - Tim Parks

Bankacılığın ve Sanatın Patronları Medici Ailesi ile Tanışma Zamanı: Tim Parks’tan Dikkat Çeken Araştırma