in ,

The Handmaid’s Tale 4. Sezon Fragmanı: Damızlık Kızın Öyküsü Sürüyor

The Handmaid’s Tale 4. sezon fragmanı yayında. Margaret Atwood’un distopyasından uyarlanan Hulu dizisi 2021 yılında devam edecek.

The Handmaids Tale 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Bilimkurgu ve distopya edebiyatının yaşayan önemli yazarlarından Margaret Atwood imzalı The Handmaid’s Tale’ın dizi uyarlamasında yolculuk sürüyor. The Handmaid’s Tale 4. Sezon için ilk fragman yayınlandı.

Dilimize Damızlık Kızın Öyküsü adıyla kazandırılan kitap, 2017 yılından beri Hulu adlı dijital yayın platformunda izleyiciler ile buluşuyor. Şimdiden 2 Golden Globes kazanan, toplamda 67 ödülü ve 163 adaylığı olan dizi 3. sezon finalini 2019’un ağustos ayında yapmıştı.

Her yıl bir yeni sezon ile bizlerin karşısına çıkan yapım, prodüksiyon sürecinde olan pek çok film ve dizi gibi Koronavirüs engeline takıldı. Dizinin önümüzdeki yıl 4. sezon ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Ancak Hulu, yeni sezonun tanıtım faaliyetlerine şimdiden başladı. Sezon onayını geçen yıldan alan diziden, kısa da olsa bir tanıtım yayınlandı.

- Reklam -

The Handmaid’s Tale 4. Sezon Yayın Tarihi Netleşmese de Planlar 2021 Yılını Gösteriyor

Aralık 2019’da Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede 21. yüzyılın en büyük felaketlerinden birisi haline gelen Covid-19 salgını, hayatın her alanında olduğu gibi kültür sanat dünyasını da etkiledi. Pek çok yapım prodüksiyonuna ara vermek ya da yayın tarihini ertelemek durumunda kaldı.

The Handmaid's Tale 4. Sezon Fragmanı

Hal böyle olunca da The Handmaid’s Tale 4. sezon 2020 yazı yerine daha ileri bir tarihte karşımıza çıkacak. En iyimser olasılık ise 2021’in ilk ayları olarak gözüküyor.

Antilop ve Flurya, DelliAddem, Evlenilecek Kadın ve Tufan Zamanı gibi sayısız kitabın altında imzası bulunan Margaret Atwood’un The Handmaid’s Tale romanı ilk olarak 1985 tarihinde yayımlandı. Kanadalı yazarın distopya türündeki romanı, erkek egemen muhafazakâr bir rejimin, kadın bedenini sadece üreme işlevi ile sınırlandırdığı Gilead adlı topraklarda yaşanan mücadeleyi konu alıyor.

- Reklam -

Hulu’nun başarılı distopya uyarlamasının oyuncu kadrosunda Elisabeth Moss, Amanda Brugel ve Madeline Brewer gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcısı Bruce Miller’ı ise Eureka, The 100 ve ER gibi yapımlardan hatırlıyoruz.

The Handmaid’s Tale 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Değişimin hiçbir zaman kolay olmayacağı mesajıyla paylaşılan fragman da yayın tarihini 2021 olarak gösteriyor. Ancak dediğimiz gibi, henüz net bir yayın günü belirtilmiş değil.

Margaret Atwood’un Damızlık Kızın Öyküsü adlı romanının devamı olan Ahitler’in geçen aylarda Türkçeye kazandırıldığını hatırlatalım.

The Handmaid's Tale 4. Sezon

Peki sizin The Handmaid’s Tale 4. sezon beklentileriniz neler? Üçüncü sezon finalini beğenmiş miydiniz? Diziye dair yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Margaret Atwood: “Covid-19 Karantinası Bir Distopya Değil”

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gentile Bellini Fatih Sultan Mehmet Portresi İBB

İBB, Bellini’nin Fatih Sultan Mehmet Portresini 770 Bin Sterline Satın Aldı

Cyberpunk 2077 Cyberpunk EdgeRunners

Cyberpunk 2077 Anime Oluyor: Netflix, Edgerunners’ı Duyurdu