in

Distopik Dizi The Handmaid’s Tale Final Yapıyor: Hulu Yapımı 6. Sezon Onayını Aldı

The Handmaid’s Tale 6. sezon ile final yapacak. Margaret Atwood’un ünlü distopik romanı Damızlık Kızın Öyküsü’nden uyarlanan dizi, son için hazırlanıyor.

The Handmaid's Tale 6. sezon final
- Reklam -
- Reklam -

The Handmaid’s Tale 6. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Margaret Atwood romanı Damızlık Kızın Öyküsü’nden uyarlanan Hulu dizisi, son bir sezonla daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

Margaret Atwood’un aynı adlı kitabından distopik romanından uyarlanan The Handmaid’s Tale, ilk kez 2017’de başladı ve gösterimi boyunca büyük beğeni topladı. Dizi, 2017’de En İyi Drama Dizisi dalında Emmy ödülü de dahil olmak üzere birçok büyük ödül kazandı. Hatta ilk kez bir dijital yayın platformu dizisi ödül kazandı. 2019 yılında, Atwood’un yan romanı The Testaments’a dayanan bir devam serisinin geliştirilmekte olduğu açıklandı.

The Handmaid's Tale 6. sezon final

- Reklam -

The Handmaid’s Tale, doğurgan kadınların çocuk doğurmaya zorlandığı ve ‘hizmetçiler’ olarak adlandırıldığı ikinci bir Amerikan İç Savaşı’ndan sonraki distopik bir evrende geçiyor. Dizi, köleliğinden kaçmaya çalışan June (Elisabeth Moss) adındaki bir cariyenin maceralarını takip ediyor. 14 Eylül’de başlayacak ve 4. sezonun kaldığı yerden devam edecek olan 5. sezonda June, Komutan Waterford’un cinayetinin sonuçlarıyla karşı karşıya kalıyor ve Gilead’e geri dönüyor.

The Handmaid’s Tale 6. Sezon ile Final Yapacak

Şimdi de henüz 5. sezon yayınlanmadan sürpriz bir yeni sezon onayı duyurusu yapıldı. Deadline’ın haberine göre Hulu, The Handmaid’s Tale’i son bir sezon için daha yeniledi. Dizinin başındaki isim olan Bruce Miller, uyarlamaya yeni bir sezon onayı verdiği için Hulu’ya olan minnettarlığını ifade eden bir açıklama yaptı.

“Margaret Atwood’un çığır açan romanının ürkütücü dünyasının hikâyesini anlatmak gerçek bir onurdu ve izleyicilere 6. ve son bir sezon sunmaktan heyecan duyuyoruz. Hulu ve MGM’e, yayınlandığı süre boyunca aslına sadık kalarak işlediğimiz bu hikâyeyi anlatmamıza izin verdikleri için minnettarız. Ayrıca sarsılmaz ve inanılmaz destekleri için izleyicilerimize hayranlık duyuyoruz. Onlar olmasaydı asla bu noktaya gelemezdik.”

- Reklam -

The Handmaid's Tale 6. sezon final

The Handmaid’s Tale 6. sezon ile final yapacak olsa da, yaklaşmakta olan spin-off dizisi The Testaments da şu anda erken geliştirme aşamasında. Yeni yan dizi, Damızlık Kızın Öyküsü olaylarından yıllar sonra gerçekleşecek.

The Handmaid’s Tale’ın final verecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce 6. sezonla sonlanması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for sherlock007 sherlock007 dedi ki:

    Akıllarda tek soru: Bu dizi devam ediyor muydu?

  2. Avatar for Tubibu Tubibu dedi ki:

    Sezon finali kararı yerinde olmuş bence. Artık June ve diğerlerinin acıları dinsin istiyoruz. Kitapla alakası olmayan konular filan girince hoş olmuyor tadında kalsa iyi bence . Ama yan dizisine gerek de yoktu. Sevilen birşeyi tadında birakmalari neden bu kadar zor ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Adam son fragman

DC’nin Bu Yıl İçinde Sinemalara Gelecek Tek Filmi “Black Adam”dan Son Fragman

crown 6 sezon kralice elizabeth olum

Kraliçe Elizabeth’in Ölümünden Sonra The Crown 6. Sezonun Akıbeti Belirsizleşti: Prenses Diana Anlatılacaktı