in

Damızlık Kızın Öyküsü Üçüncü Sezonuyla Haziranda Dönüyor

Damızlık Kızın Öyküsü (The Handmaid’s Tale) dizisinin üçüncü sezonu 5 Haziran’da bizlerle olacak. Sezondan ilk görüntüler yayınlandı.

damizlik kizin oykusu
- Reklam -
- Reklam -

Damızlık Kızın Öyküsü (The Handmaid’s Tale) üçüncü sezon onayını geçtiğimiz Mayıs ayında almıştı. Geçtiğimiz haftalarda oynanan Super Bowl sırasında gösterilen reklam ise sezonun tarihini kesinleştirirken bizlere yeni görüntüler de sundu.

Hulu’da yayınlanacak olan üçüncü sezon 5 Haziran günü bizlerle olacak. Dizide kadınlara karşı yapılan tüm bu eziyetlere, aşağılanmalara dayanabildiyseniz üçüncü sezon rahatlayacaksınız gibi görünüyor. Popülist fikirler ile yapılan devrimlerin kişileri rahatça harcanabilir malzemeler haline getirebileceğini suratımıza çarpan dizide kahramanlarımız totaliter bir rejimle yönetilen Amerika’dan kaçmaya çalışmaktadır.

Margaret Atwood‘un aynı isimli kitabından başarılı bir şekilde uyarlanan dizinin üçüncü sezonuna aşağıdan bakmanız mümkün;

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=PuWg6AyzETg

- Reklam -

Dişlerimizi biraz daha sıkacağız, ancak bu sezon istediğimiz şeyi elde edeceğiz gibi görünüyor. Heyecanla bekliyoruz!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

punisher jessica jones

Punisher ve Jessica Jones, Netflix Tarafından İptal Edilen Diziler Kervanına Katıldı

gergedan ust

Mine Söğüt Sessizliğini Büyük Küfür Kitabı “Gergedan” ile Bozdu